8 november 2021

Napoli Maradona Armani voetbalshirt 2021-2022

Napoli en kledingsponsor Emporio Armani hebben afgelopen weekend een speciaal Napoli Maradona voetbalshirt gelanceerd. Dit tenue werd door de club gedragen in de thuiswedstrijd tegen Hellas Verona en wordt bovendien gedragen in de wedstrijden tegen Inter Milan (21 november) en Lazio Roma (28 november). Het tenue is natuurlijk een ode aan de Argentijn die van 1984 tot 1991 voor Napoli speelde, twee keer Serie A kampioen werd en in 1989 ook de UEFA Cup won. Diego Maradona overleed op 25 november 2020 op zestigjarige leeftijd.

De basiskleur van het EA7 Napoli Maradona voetbalshirt 2021-2022 is navy blauw en bevat op de onderkant een print van Maradona in het voetbalshirt van Argentinië. Deze print is verwerkt in een vingerafdruk achtig design. De print is geïnspireerd door een kunstwerk van de Napolitaanse kunstenaar Guiseppe Klain. Verder bevat het tenue ook lichtblauwe accenten, geïnspireerd door de clubkleuren van SSC Napoli. De band aan de onderkant van de mouwen is lichtblauw en hetzelfde geldt voor de ronde hals en een taping op de schouders. Het logo van Emporio Armani Sportswear staat op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club. Op het midden van het tenue staan de logo's van Lete en MSC. De linkermouw van het tenue is uitgerust met het logo van sleevesponsor Amazon. In de nek op de achterzijde van het Napoli Maradona voetbalshirt zijn de initialen van de club verwerkt: SSCN. Het tenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de onderkant een lichtblauwe band. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het tenue.

Van het tenue zijn slechts 1926 items geproduceerd. Dit aantal komt overeen met het oprichtingsjaar van Napoli. De tenues bestaan voor 90% uit polyester en 10% elastaan en zijn weer uitgerust met een speciaal EA performance systeem, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. De tenues worden door de Zuid Italiaanse club geleverd in een luxe cadeaubox. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het speciale EA7 X Napoli Maradona voetbalshirt, welke gedragen wordt door spelers als Osimhen, Insigne, Lozano, Mertens, Koulibaly, Zielinski, Jesus, Ounas, Elmas en andere spelers en check ook de andere Napoli voetbalshirts 2021-2022.

Het Napoli Maradona voetbalshirt 2021-2022 kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de Italiaanse club. De prijs van het voetbalshirt is € 120,-. Helaas is dit de enige webshop waar je dit tenue kunt bestellen. Ben je op zoek naar andere Napoli of Maradona voetbalshirts? Check het dan in deze fanshop of deze winkel!

Napoli Maradona voetbalshirt 2021-2022

Napoli Maradona EA7 voetbalshirt 2021-2022

EA7 Napoli Maradona voetbalshirt 2021-2022