19 oktober 2021

SSC Napoli Halloween voetbalshirt 2021-2022

Napoli en kledingsponsor Emporio Armani hebben afgelopen weekend een speciaal Halloween voetbalshirt gepresenteerd. In dit tenue speelde SSC Napoli in de met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Torino afgelopen weekend. Het Halloween tenue wordt door het elftal van trainer Luciano Spalletti bovendien gedragen in de thuiswedstrijd tegen Bologna op 28 november 2021, daags voor Halloween. De feestdag valt namelijk altijd op 31 oktober. Napoli is één van de eerste clubs die een speciaal tenue voor Halloween lanceert.

Het SSC Napoli Halloween voetbalshirt is een eerbetoon aan de super helden van de club. Het tenue is geheel zwart en bevat dit jaar een all-over print van een spinneweb, één van de symbolen van het feest. Het voetbalshirt bevat verder een ronde zwarte hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Op de rechterborst prijkt het logo van EA7, de sportswear lijn van Armani. Het Italiaanse modemerk is sinds deze zomer de kledingsponsor van ''Gli Azzurri.'' De andere borst bevat de badge van de club en op het midden van het tenue staan sponsors Lete & MSC. De linkermouw is uitgerust met het logo van mouwsponsor Amazon. Verder prijken in de nek op de achterzijde van het tenue de initialen van Napoli in het lichtblauw: SSCN. Het tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met uitingen van de club en de kledingsponsor. De tenues bestaan uit een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Dit betreft een elastisch materiaal, welke perfect om het lichaam valt. Van het tenue zijn slechts 1926 items geproduceerd. Dit aantal komt overeen met het oprichtingsjaar van de club uit het Zuiden van Italië.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het SSC Napoli Halloween voetbalshirt 2021-2022, dat dus in slechts twee wedstrijden gedragen wordt door spelers als Osimhen, Insigne, Lozano, Mertens, Koulibaly, Juan Jesus, Elmas, Zielinski, Zambo Anguissa en nog meer spelers en check bovendien de andere Napoli voetbalshirts 2021-2022. 

Het Armani Napoli Halloween voetbalshirt 2021-2022 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Italiaanse club. Het voetbalshirt is vrij duur en heeft een prijs van € 125,-. Op zoek naar andere SSC Napoli voetbalshirts? Check het in de onderstaande winkels!

Bestel je Napoli voetbalshirt altijd in deze Napoli fanshop!

of check officiële retro shirts van de club in deze winkel! 

SSC Napoli Halloween voetbalshirt 2021-2022

Halloween voetbalshirts 2021-2022