Spartak Moskou voetbalshirts 2020-2021

Spartak Moskou en kledingsponsor Nike hebben afgelopen week ook de nieuwe Spartak Moskou voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt Spartak de Premjer League en bekerwedstrijden dit seizoen. Nike is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de Russische voetbalclub. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2004 kledingsponsor van ''Narodnaya komanda.''

Spartak Moskou thuisshirt 2020-2021

Het Spartak Moskou thuisshirt 2020-2021 heeft dit seizoen het iconische design. Het voetbalshirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de witte band net onder de borst. Dit jaar is het het rode gedeelte van het Spartak Moskou tenue ook uitgerust met een all-over print. Deze print is in het materiaal van het voetbalshirt verwerkt en is geïnspireerd door de constructie van het stadion van de club, de Otkritie Arena. Het Spartak Moskou voetbalshirt is verder uitgerust met zwarte accenten. De ronde hals van het Spartak Moskou voetbalshirt is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van de club is in de brede witte band verwerkt. Boven het logo staan vier sterren, welke verwijzen naar de 22 kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Rusland een ster aan het logo worden toegevoegd. De swoosh van Nike staat op de rechterborst en onder de witte band is het logo van sponsor LUKOIL geplaatst. De oliemaatschappij is al sinds 2000 de hoofdsponsor van de club. Verder bevatten de zijkanten van het Spartak Moskou tenue nog een zigzag band, welke onderdeel is van het nieuwe template van Nike. In de hals is de naam van de club verwerkt. Het Spartak Moskou thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een diagonale band met dezelfde print als op het thuisshirt. De kousen zijn wit met rode accenten.

Spartak Moskou uitshirt 2020-2021

Het Spartak Moskou uitshirt 2020-2021 is dit seizoen wit en wordt gekenmerkt door de rode band over de borst. Verder bevat het uittenue een zwarte zigzagband aan de zijkanten en deze band bevat ook weer dezelfde print als de body van het thuisshirt. Het uitshirt is verder uitgerust met een polokraag in het zwart en de logo's van de club, Nike en LUKOIL staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door hetzelfde voetbalbroekje en kousen als het thuistenue. De tenues van Spartak zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Spartak Moskou tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kokorin, Sobolev, Gigot, Urunov, Lucas, Larsson, Bakayev, Maslov en nog meer spelers.

Spartak Moskou voetbalshirt kopen

De nieuwe Spartak Moskou voetbalshirts 2020-2021 kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen heeft het voetbalshirt een prijs van € 69,95 en voor volwassenen is het shirt € 89,95. In de onderstaande winkels kan je het shirt van Spartak laten bedrukken met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer!

Koop het nieuwste Spartak Moskou shirt in deze online winkel!  (inclusief goedkope t-shirts en een vette hoodie!)

of IN DEZE SHOP

Spartak Moskou thuisshirt 2020-2021

Spartak Moskou uitshirt 2020-2021