10 juli 2017

Spartak Moskou voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de kampioen van Rusland zijn dit weekend officieel gepresenteerd. Nike maakte namelijk de nieuwe voetbalshirts van Spartak Moskou bekend. In deze nieuwe shirts speelt Spartak Moskou de Russchische Premjer League wedstrijden, de bekerwedstrijden en de Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Nike en de club, die haar thuiswedstrijden speelt in de Otkrytieje Arena, presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt. Beide shirts hebben een opvallend design, die we niet gewend zijn van de club. Check hieronder de details.

Spartak Moskou thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Spartak Moskou thuisshirt is dit jaar, zoals altijd, overwegend rood en wordt enerzijds gekenmerkt door de brede verticale banen over het shirt en anderzijds door de diagonale strepen. De verticale banen hebben twee verschillende tinten rood en de diagonale strepen lopen door deze banen heen. Opvallend aan het shirt is dat de witte band over het midden van de borst weg is gelaten. Deze is traditioneel wel altijd op het voetbalshirt van Spartak aanwezig. De mouwen van het nieuwe shirt zijn geheel rood. Op de rechter borst prijkt de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2004 de tenues en trainingskleding van de Russische club. De andere borst bevat het logo van de club. Boven dit logo staan vier sterren. Per vijf kampioenschappen mag er in Rusland een ster aan het logo worden toegevoegd. Spartak Moskou is inmiddels 22 keer kampioen van Rusland geworden. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Lukoil. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Spartak Moskou uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Spartak Moskou uitshirt voor 2017-2018 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is wit en bevat ook flitsende, diagonale strepen over het shirt. De mouwen zijn wit met aan de onderkant een rode bies en de achterkant van de ronde hals bevat een rode strip. De logo's van de club, Nike en de shirtsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode details.

Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe tenues van Spartak Moskou uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Promes, Gloesjakov, Luiz Adriano, Ze Luis, Samedov, Kombarov, Popov en andere spelers.

Spartak Moskou voetbalshirt kopen

De nieuwe Spartak Moskou voetbalshirts voor 2017-2018 kan je vanaf nu voor KIDS en volwassenen kopen. De prijs van het shirt is € 85,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. In de onderstaande winkels kan je het shirt van Spartak laten bedrukken met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer!

Koop het nieuwste Spartak Moskou shirt IN DEZE SHOP

of deze online winkel!