25 juli 2018

Spartak Moskou voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe Spartak Moskou voetbalshirts voor 2018-2019 zijn inmiddels ook officieel bekend gemaakt door de Russische club en kledingsponsor Nike. In deze voetbalshirts speelt de equipe van trainer Semak de wedstrijden in de Russische Premjer League, de beker en in Europa gedurende 2018-2019. Spartak Moskou eindigde afgelopen seizoen op een derde plaats, waardoor het in de voorronde van de Champions League speelt. Nike is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts van Spartak. Het Amerikaanse sportmerk en de Russische club hebben al sinds 2006 een samenwerkingsverband. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Spartak.

Spartak Moskou thuisshirt 2018-2019

Het Spartak Moskou thuisshirt voor 2018-2019 betreft het shirt waarin de club de thuiswedstrijden speelt in de Otkrytieje Arena. Het voetbalshirt is ook dit jaar weer overwegend rood en bevat dit jaar kleine, horizontale strepen en vlakken over de body van het shirt. Deze banen en vlakken hebben verschillende breedtes en lengtes, wat het shirt een opvallende verschijning maakt. Verder heeft het tenue alle kenmerken van het Nike VAPOR template. Het shirt bevat namelijk een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De mouwen zijn uitgerust met zigzag banen. Deze lopen ook door over de achterkant van het shirt. De binnenkant van de hals bevat de leus van de club en de binnenkant van de hals is bovendien uitgerust met een rode strip. Deze komt ook weer terug aan de achterkant van het shirt. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat het logo van de club. Boven het logo prijken vier gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de 22 landskampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Rusland een ster aan het logo worden toegevoegd. Op het midden staat de hoofdsponsor van Spartak. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met witte accenten.

Spartak Moskou uitshirt 2018-2019

Het Spartak Moskou uitshirt voor 2018-2019 heeft dit seizoen weer een echt retro design. Dit shirt is wit en bevat een rode band over de borst. Hierin staat het logo van de hoofdsponsor. Ook dit shirt is uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De logo's van de club, Nike en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals de leus van de club. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode details.

Zoals alle tenues van NIKE zijn ook de voetbalshirts van Spartak uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto's van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Promes, Gloesjakov, Samedov, Zobnin, Adriano, Zé Luis en andere sterspelers.

Spartak Moskou voetbalshirt kopen

De nieuwe Spartak Moskou voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vanaf nu voor volwassenen kopen. De prijs van het shirt is € 85,- en dit shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels kan je het shirt van Spartak laten bedrukken met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer!

Koop het nieuwste Spartak Moskou shirt IN DEZE SHOP

of deze online winkel!  (inclusief goedkope t-shirts en een vette hoodie!)