26 juli 2016

Spartak Moskou voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Spartak Moskou voetbalshirts voor het seizoen 2016-2017 zijn vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de club uit Rusland. Nike is sinds 2004 kledingsponsor van de club uit Moskou. In deze voetbalshirts speelt Spartak Moskou de wedstrijden in de Russische Premjer League. In de huidige competitie staat Spartak Moskou op een vierde plaats. De thuiswedstrijden worden gespeeld in de Otkrytie Arena in Moskou. Enkele bekende spelers uit de selectie van Spartak Moskou zijn Quincy Promes, Denis Gloesjakov en Artyom Rebrov.

Spartak Moskou thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Spartak Moskou thuisshirt voor 2016-2017 is traditioneel overwegend rood en wordt gekenmerkt door de witte horizontale band over de borst. In dit witte gedeelte staat het logo van Spartak Moskou met daarboven vier gouden sterren. Deze vier sterren verwijzen naar de 21 behaalde kampioenschappen van Rusland. In Rusland mag je per vijf kampioenschappen een extra gouden ster boven het logo plaatsen. Verder is het nieuwe Spartak Moskou shirt uitgerust met een ronde hals. De achterkant van deze hals is zwart. Op de achterkant in de nek staat de tekst: ''CNAPTAK'' (Spartak) in het wit. De rechterborst bevat het logo van Nike en onder de witte band de naam van hoofdsponsor Lukoil, welke sinds 2000 verbonden is aan de club. Het Spartak Moskou thuisshirt heeft een modern design en is gebaseerd op het standaard Nike 16-17 template. De zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een rode band. Het nieuwe Spartak Moskou thuistenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met daarop de logo's van Nike en Spartak. De kousen zijn overwegend wit.

Spartak Moskou uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Spartak Moskou voor 2016-2017 heeft precies hetzelfde design als het thuisshirt. Het uitshirt is overwegend zwart en bevat een rode horizontale band over de borst. In dit rode gedeelte van het uitshirt staat het embleem van Spartak Moskou met de vier gouden sterren. De rechterborst is versiert met het Nike swoosh teken. Verder is het nieuwe Spartak uitshirt uitgerust met een ronde hals. De achterkant hiervan is rood. In de nek van het uitshirt staat de tekst ''CNAPTAK''(Spartak) in het zwart. Onder de rode band is de naam van hoofdsponsor Lukoil op het shirt geprint. Aan de zijkanten van het uitshirt zijn twee rode banen aangebracht. Deze banen rekken uit wanneer de spelers zich inspannen. Het nieuwe Spartak Moskou uit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken. Het broekje is aan de zijkanten versierd met een rode strip. Bovendien zijn de logo's van Nike en Spartak vertegenwoordigd op de shorts.

Spartak Moskou voetbalshirt kopen

Het nieuwe Spartak Moskou shirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio augustus kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Spartak Moskou ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterren van de club. Check daar ook andere producten van de Russische club! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Spartak Moskou shirt in deze SHOP

of deze officiële shop!

Spartak -moskou -thuis -shirt -2016-2017

Spartak -uit -shirt -2016-2017