Spartak Moskou voetbalshirts 2019-2020

Spartak Moskou en Nike hebben afgelopen week ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt Spartak de wedstrijden in de Russische Premjer League gedurende 2019-20. De club van trainer Carrera eindigde afgelpen seizoen op een vijfde plek en speelt haar thuiswedstrijden in de Otkrytieje Arena. Nike is dit seizoen weer kledingsponsor van de Russische club. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2006.

Spartak Moskou thuisshirt 2019-2020

Het Spartak Moskou thuisshirt voor 2019-2020 is weer geheel rood en wordt ook dit jaar weer gekenmerkt door de brede band over de borst. Deze band is een combinatie van wit en zilver en heeft een speciaal diamantenpatroon. Dit patroon is afgeleid van de vorm van het logo van de club. Het logo van Spartak Moskou prijkt op de linkerborst. Boven dit logo staan vier sterren, welke verwijzen naar de meer dan twintig kampioenschappen van de Russische voetbalclub. Per vijf kampioenschappen mag er in Rusland een ster aan het logo worden toegevoegd. Het tenue van Spartak is bovendien uitgerust met een Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een diagonale en rechte hals. De binnenkant van de hals bevat een witte taping en in de hals staat bovendien de tekst: ''Жить Игрой” (Leef de wedstrijd). De rechterborst bevat de swoosh van Nike en op het midden van het tenue staat de hoofdsponsor van Spartak. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en rode kousen.

Spartak Moskou uitshirt 2019-2020

Het Spartak Moskou uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde design als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit met een rode band over de borst. Deze band heeft hetzelfde diamantendesign als de band van het thuisshirt. Het uitshirt bevat een rode Vapor hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De binnenkant van het uitshirt is uitgerust met dezelfde tekst als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en rode kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Lucas Martins, Gigot, Dzhikiya, Zobnin, Adriano, Hanni en andere sterspelers.

Spartak Moskou voetbalshirt kopen

De nieuwe Spartak Moskou voetbalshirts voor 2019-2020 kan je vanaf nu voor volwassenen kopen. De prijs van het shirt is € 85,- en dit shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels kan je het shirt van Spartak laten bedrukken met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer!

Koop het nieuwste Spartak Moskou shirt in deze online winkel!  (inclusief goedkope t-shirts en een vette hoodie!)

of IN DEZE SHOP

Spartak Moskou thuisshirt 2019-2020

Spartak Moskou uitshirt 2019-2020