7 juli 2016

Southampton uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Southampton voor 2016-2017 is tegelijkertijd met het uitshirt gelanceerd. In dit nieuwe shirt spelen ''The Saints'' de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Southampton eindigde afgelopen seizoen op een zesde plaats, waardoor het geplaatst is voor de Europa League. Vanaf komend seizoen is Under Armour de nieuwe kledingsponsor van de club. Het sportmerk heeft Adidas vervangen en vandaag het nieuwe uitshirt gelanceerd. We bespreken hieronder het design van het nieuwe Southampton uitshirt en tenue voor 2016-2017.

Southampton uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Southampton uitshirt voor 2016-2017 is komend seizoen overwegend zwart en bevat zowel grijze als rode accenten. De rode tinten zijn een verwijzing naar de clubkleuren van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het St. Mary's Stadium. Het shirt is overwegend zwart met een ronde hals. De achterkant van de rode hals bevat een rode strip. Deze rode strip komt ook terug aan de onderkant van de mouwen. De bies aan de onderkant van de mouwen is breed en bevat een design van diagonale zwarte en grijze strepen. Verder bevat het shirt een grijs vlak over de borst. Dit vlak heeft de vorm van het logo van de nieuwe kledingsponsor Under Armour. Het merk zal in ieder geval tot 2023 kledingsponsor van de club blijven. De binnenkant van de kraag bevat een speciaal design van dunne rode en witte blokjes en bevat bovendien de leus van de club: ''We march on''. Deze leus komt ook terug aan de achterkant van het shirt. Op de borst prijken de logo's van de club en Under Armour. Shirtsponsor Virgin Media versiert het midden van het shirt. Het bedrijf is vanaf komend seizoen de nieuwe shirtsponsor van de club en zal dit in ieder geval tot 2023 blijven. Het short van het nieuwe uittenue is overwegend licht grijs met een donker grijze band aan de onderknat. Bovendien bevat het short aan de zijkanten een rode strip met daarin grijze blokjes verwerkt. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Under Armour. De kousen zijn zwart en bevatten vijf horizontale grijze banen in verschillende diktes. Op de kousen staat ook weer het logo van de nieuwe kledingsponsor met de naam van de club. 

Zoals alle tenues van Under Armour zijn ook de uitshirts en tenues van Southampon voorzien van de nieuwste technieken. Allereerst is het tenue uitgerust met de Armour HeatGear- technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de Southampton tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller drogen. Check hieronder de foto's van het nieuwe uitshirt waarin vanaf nu spelers als Pelle, Wanyama, Long, Davids, Fonte, Soares, Tadic, Austin en nog meer spelers schitteren. Check ook het nieuwe Southampton thuisshirt voor 2016-2017.

Southampton voetbalshirt kopen

Het nieuwe Southampton shirt voor 2016-2017 kan je vanaf juli/augustus kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt van The Saints voor kinderen is € 65,- en voor volwassenen € 80,-. In deze shops kan je het shirt van Southampton laten voorzien van de officiële Premier League printing. Dit betreft dezelfde bedrukking als de spelers dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Ook kan je het shirt laten bedrukken met de officiële Premier League badges op de mouwen. Directe levering gegarandeerd! Of check het overzicht met beschikbare Southampton producten hiernaast of hieronder! 

Koop het nieuwe Southampton voetbalshirt bij Subside SportS!

on in deze Southampton SHOP


Southampton -voetbalshirt -2016-2017

Southampton -uitshirt -2016-2017