12 juni 2015

Southampton uitshirt 2015-2016

Het nieuwe uitshirt van Southampton voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de club waar trainer Ronald Koeman aan het roer staat. In dit voetbalshirt speelt Southampton de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en Europa League gedurende 2015-2016. Southampton eindigde tijdens het seizoen als zevende in de Premier League, waardoor het komend seizoen acte de precense geeft in de Europa League. Southampton speelt komend seizoen in een uitshirt met een zeer klassiek design, welke door Adidas is geproduceerd. Adidas keert na een jaar afwezigheid vanaf komend seizoen terug als kledingsponsor. Eerder lekte het shirt al uit via verschillende blogs. Dit blijkt daadwerkelijk het nieuwe uitshirt te worden.

Southampton voetbalshirt 2015-2016

Het Southampton uitshirt 2015-2016 is overwegend groen en wordt gekenmerkt door de navy blauwe details. Deze navy blauwe details komen in de diagonale baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. Ook de v-hals van het voetbalshirt van het shirt bevat navy blauwe accenten in de vorm van mesh gaatjes. Deze luchtdoorlatende gaatjes zijn uitgerust met de Adidas Climacool technologie. Deze baan komt bovendien terug aan de onderkant van het shirt en aan de onderkant van de mouwen. De linker borst bevat het embleem van de club in het navy blauw/groen en de andere borst bevat het logo van Adidas. Hoofdsponsor van Southampton is MUVI (onderdeel van VEHO), welke op het midden van de Southampton uitshirts 2015-2016 staat. Het nieuwe Southamtpon uitshirt wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten groene Adidas strepen. Ook de logo's van Adidas en de club zijn vertegenwoordigd op de shorts. De kousen zijn geheel groen met navy blauwe Adidas strepen aan de bovenkant. Check hieronder de foto's van het nieuwe Southampton uittenue 2015-2016

Southampton uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Southampton uitshirt 2015-2016 kan je vanaf medio juli/augustus 2015 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports voor een bedrag van € 84,95. Check daar ook de vorige maand gelanceerd Southampton thuisshirts 2015-2016. Deze voetbalshirts kunnen worden bedrukt met de officiële Premier League bedrukking van een eigen naam en nummer of sterren als Elia, Alderweireld, Pelle, Mané, Clyne of Yoshida. Bovendien kunnen deze voetbalshirts worden bedrukt met de officiële Premier League badges.

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Southampton -voetbalshirt -2015-2016

Bron: footyheadlines.com