7 juli 2016

Southampton thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Southampton shirt voor 2016-2017 is officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Under Armour en de Engelse club onder het motto ''Bar raised.'' In dit nieuwe voetbalshirt spelen ''The Saints'' de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden gedurende komend seizoen in het St. Mary's Stadium. Southampton behaalde onder leiding van Ronald Koeman afgelopen seizoen een knappe zesde plaats, waardoor het opnieuw in Europa speelt. Vanaf komend seizoen is Under Armour de kledingsponsor van de club die komend seizoen onder leiding staat van Claude Puel na het vertrek van Koeman naar Southampton. Het Amerikaanse merk heeft Adidas vervangen en presenteerde vandaag een flitsend thuisshirt. We bespreken het design van het nieuwe voetbalshirt hieronder.

Southampton thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Southampton thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de dunne rode en witte verticale banen over het shirt. De voorkant van het shirt bevatten vijf verticale rode banen en vier verticale banen witte banen. De vijf verticale banen staan voor de vijf belangrijkste waarden van de Engelse club. Verder wordt het shirt gekenmerkt door het witte vlak over de borst. Dit vlak heeft de vorm van het logo van kledingsponsor Under Armour, welke in ieder geval tot 2023 de tenues en trainingskleding van de Engelse club zal verzorgen. De mouwen zijn overwegend rood en worden afgesloten door een dunne witte band en een dikkere zwarte band. Verder heeft het shirt een opvallende hals. Het shirt is voorzien van een crew neck met daaronder een rood v-design. De achterkant van de hals is zwart en bovendien bevat de binnenkant nog een speciaal detail. Hier bevinden zich namelijk weer twee keer vijf rode en witte strepen met daartussen de leus van de club: ''We march on''. De rechter borst van het shirt is uitgerust met het logo van de Amerikaanse kledingsponsor in het rood en de andere borst bevat het logo van de club. Virgin Media is vanaf komend seizoen de shirtsponsor van de club. Beide partijen tekenden in juni een contract voor drie seizoenen. Hiermee zal Virgin Media in ieder geval tot 2019 op de voetbalshirts van The Saints blijven staan. Het nieuwe Southampton tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een dunne witte lijn, die over loopt in het design van een rood/wit gekleurde streep. Op de shorts staan ook de logo's van de club en UA. De kousen van het nieuwe thuistenue van Southampton zijn overwegend rood en bevatten vijf horizontale banen met daaronder het logo van Under Armour en de naam van de club.

Zoals alle tenues van Under Armour zijn ook de shirts en tenues van Southampon voorzien van de nieuwste technieken. Allereerst is het tenue uitgerust met de Armour HeatGear- technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de Southampton tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller drogen. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt waarin vanaf nu spelers als Pelle, Wanyama, Long, Davids, Fonte, Soares, Tadic, Austin en nog meer spelers schitteren. Check ook het nieuwe Southampton uitshirt voor 2016-2017. 

Southampton voetbalshirt kopen

Het nieuwe Southampton shirt voor 2016-2017 kan je vanaf juli/augustus kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt van The Saints voor kinderen is € 65,- en voor volwassenen € 85,-. In deze shops kan je het shirt van Southampton laten voorzien van de officiële Premier League printing. Dit betreft dezelfde bedrukking als de spelers dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Ook kan je het shirt laten bedrukken met de officiële Premier League badges op de mouwen. Directe levering gegarandeerd! Of check het overzicht met beschikbare Southampton producten hiernaast of hieronder! 

Koop het nieuwe Southampton voetbalshirt bij Subside SportS!

of in deze Southampton SHOP

 

Southampton -voetbalshirt -2016-2017

Southampton -thuis -tenue -2016-2017