19 juni 2018

Southampton FC voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Engelse club Southampton zijn bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Under Armour. Dit gebeurde onder het bekende motto en leus van de club: #WeMarchOn. In deze nieuwe tenues speelt de club van manager Mark Hughes de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2018-2019. Southampton eindigde afgelopen seizoen als zeventiende in de Engelse competitie, waardoor het dit jaar opnieuw op het hoogste niveau van Engeland speelt. Under Armour is dit seizoen weer verantwoordelijk voor de tenues van ''The Saints.'' Het Amerikaanse sportmerk en de Engelse club hebben sinds 2016 een samenwerking. Destijds tekenden beide partijen een contract voor de duur van zeven seizoenen. Southampton en Under Armour lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt. Check hieronder de details!

Southampton thuisshirt 2018-2019

Het Southampton thuisshirt voor 2018-2019 wordt ook dit jaar weer gekenmerkt door de verticale rode en witte banen over het shirt. Dit jaar lopen de banen niet door tot aan de bovenkant van het shirt. De bovenkant van het shirt is namelijk geheel rood en dit geldt ook voor de mouwen. Verder bevat het tenue dit jaar ook zwarte accenten. Deze zijn te vinden in dunne lijnen, die de rode en witte banen flankeren. Bovendien is de y-hals van het shirt zwart, evenals de bies aan de onderkant van de mouwen. Opvallend aan het nieuwe shirt is dat de rode baan aan de rechterkant van het shirt ter hoogte van het logo van kledingsponsor Under Armour wat uitloopt. De andere borst is uitgerust met het logo van de club en hoofdsponsor VIRGIN MEDIA versiert het midden van het thuistenue. De binnenkant van het thuisshirt is uitgerust met de leus van de club: ''We March On.'' Ook de bijnaam van de Engelse club is aan de binnenkant van de hals verwerkt. Verder prijkt er nog een horizontale band op de achterkant van het voetbalshirt voor 2018-2019. Het thuistenue van Southampton wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten een rode golf. De kousen zijn uitgerust met rode en zwart blokken. Deze blokken worden geflankeerd door dunne, witte lijnen. Op zowel de kousen als het broekje staan uitingen van Southampton en Under Armour.

Southampton uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Southampton uitshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door het shirt van 1976. In dit jaar won de club de FA Cup. In de finale werd Manchester United met 1-0 verslagen op Wembley. Het uitshirt van Southampton is overwegend geel met blauwe accenten. De bovenkant van het shirt is blauw en ook de mouwen hebben deze kleur. Verder heeft het shirt hetzelfde template als het thuisshirt. Dit betekent dat het uitshirt is uitgerust met een y-hals. Deze is geel en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is geel. De logo's van de club, Under Armour en Virgin Media staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met aan de zijkanten een gele golf. De kousen zijn ook blauw met een gele strip op het midden.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Southampton tenues voor 2018-2019. Deze worden vanaf nu gedragen door spelers als Boufal, Soares, Bednarek, Carrillo, Yoshida, Gabbiadini en andere sterspelers.

Southampton voetbalshirt kopen

Het nieuwe Southampton thuisshirt en uitshirt kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL. Dit kan dus voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 74,95 en voor kinderen € 69,95. In deze online winkels kan je het voetbalshirt van ''The Saints'' laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere Southampton producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Southampton voetbalshirt in deze online winkel!

of in deze Southampton SHOP