1 december 2017

Southampton 3e shirt 2017-2018

Southampton heeft in samenwerking met kledingsponsor Under Armour een nieuw derde shirt gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt Southampton een aantal uitwedstrijden in de Premier League gedurende dit seizoen. Het shirt wordt door de Premier League club voor het eerst gedragen in de uitwedstrijd tegen Bournemouth op 3 december. Het nieuwe shirt van Southampton is een toevoeging van het thuisshirt en uitshirt van de club, welke afgelopen zomer al werden uitgebracht. Check hieronder de details van het nieuwe 3e shirt voor 2017-2018.

Wit Southampton uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Southampton 3e shirt voor 2017-2018 heeft een vrij simpel design. Het shirt is geheel wit en bevat een ronde hals. Verder bevat het shirt weinig opvallende accenten. Het logo van kledingsponsor Under Armour prijkt op de rechter borst. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2016 kledingsponsor van de club en blijft dit in ieder geval nog tot 2023. De andere borst bevat het logo van de club en op het midden van het voetbalshirt staat sponsor Virgin Media. Het mediabedrijf is sinds begin de zomer van 2017 hoofdsponsor van de club en staat met het logo bovendien op de linker mouw. De andere mouw is uitgerust met de officiële Premier League, welke de club tijdens alle Premier League wedstrijden draagt. Het nieuwe Southampton tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje. Dit broekje bevat aan de onderkant subtiele zwarte strepen en op de broekjes prijken ook de logo's van de club en Under Armour. De kousen van het nieuwe Southampton tenue zijn overwegend wit en bevatten op het midden een brede rode band met flitsende zwarte strepen eronder en erboven.

Vanaf nu schitteren sterren als Gabbiadini, Yoshida, Soares, Boufal, Tadic, Bertrand en andere sterren. Check ook het thuisshirt en uitshirt van Southampton.

Southampton voetbalshirt bestellen

Het nieuwe derde tenue van Southampton voor 2017-2018 kan je niet kopen. Dit shirt is namelijk alleen in de officiële clubshop van de Engelse club beschikbaar. Het thuisshirt en uitshirt kan je nog steeds bellen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 70,-. In de onderstaande winkels kan je het shirt van Southampton laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, welke de spelers ook op het shirt dragen gedurende de Premier League wedstrijden. Wil je andere Southampton producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Southampton shirt bij Subside SportS!

of in deze Southampton SHOP