15 december 2016

Southampton 3e shirt 2016-2017

Southampton en kledingsponsor Under Armour hebben vandaag een nieuw 3e shirt gelanceerd voor de Engelse club. In dit nieuwe shirt speelt Southampton de uitwedstrijden in de Premier League en FA Cup gedurende de tweede seizoenshelft van het seizoen 2016-2017. Dit shirt wordt door de club die dit jaar onder leiding staat van trainer Claude Puel gedragen tijdens de uitwedstrijden van januari 2017 tot mei 2017 en voor het eerst in de wedstrijd tegen Bournemouth komend weekend. Afgelopen zomer lanceerden de club en de Amerikaanse kledingsponsor al het nieuwe thuisshirt en uitshirt. Hieronder bespreken we het nieuwe alternatieve uitshirt van ''The Saints.''

Wit Southampton 3e voetbalshirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Southampton 3e shirt voor 2016-2017 is geheel wit en bevat een crew neck. Verder heeft het shirt een vrij simpel design, waarbij alleen opvalt dat de borst een speciaal vlak bevat, welke de vorm heeft van het logo van Under Armour. Het logo van het merk, dat sinds dit seizoen kledingsponsor is van de Engelse club, prijkt op de rechter borst. De andere borst is uitgerust met het logo van de club en op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Virgin Media. Virgin Media is ook sinds dit seizoen de hoofd- en shirtsponsor van de club. Verder bevatten de mouwen de officiële Premier League badges. Deze badges draagt Southampton alleen op het shirt tijdens Premier League wedstrijden. Het nieuwe 3e tenue van Southampton wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een dunne witte lijn. De onderkant van de pijpen zijn uitgerust met een zwarte rand. Op de shorts staan de logo's van de club en Under Armour. De kousen van het nieuwe tenue worden gekenmerkt door het rood/wit gestreepte design. Check hieronder de foto's van het nieuwe Southamton 3e shirt, waarin vanaf nu sterren als Boufal, Austin, Van Dijk, Fonte, Tadic en Yoshida schitteren.

Zoals alle tenues van Under Armour is het nieuwe 3e shirt van de club uitgerust met een aantal speciale technologieën. Allereerst is het tenue uitgerust met de Armour HeatGear- technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de Southampton tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller drogen. Check ook het Southampton thuisshirt en uitshirt voor 2016-2017.

Southampton voetbalshirt kopen

Opvallend genoeg is het nieuwe Southampton 3e shirt voor 2016-2017 nergens te koop. Het thuisshirt en uitshirt zijn zowel voor kinderen als volwassenen nog wel te koop in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 64,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Wil je andere producten van Southampton kopen? Check deze dan in het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het Southampton voetbalshirt en tenue bij Subside SportS!

on in deze Southampton SHOP


Southampton -3e -shirt -en -tenue -2016-2017

Southampton -3e -voetbalshirt -2017