Slovenië voetbalshirts 2022-2023

De Sloveense voetbalbond en Nike hebben deze week de nieuwe Slovenië voetbalshirts gepresenteerd. De fans van het nationale elftal hadden de afgelopen maanden de gelegenheid de nieuwe tenues zelf uit te kiezen. Uit 11 designs konden de supporters namelijk hun favoriete design kiezen. In de nieuwe tenues speelt het Sloveens voetbalelftal de Nations League wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024, gedurende periode 2022-2023. Nike is opnieuw verantwoordelijk voor de productie van de Slovenië voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2007 de kledingsponsor van het nationale elftal en de vertegenwoordigende elftallen.

Slovenië thuisshirt 2022-2023

Het Slovenië thuisshirt 2022-2023 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de brede, verticale blauwe band over het midden van het tenue. Deze band bevat een design van ruiten en op het midden van de borst bevindt zich print van bergen, verwijzend naar de hoogste berg van het land, de Triglav. De brede band wordt op het midden van het voetbalshirt onderbroken om plaats te maken voor de borstnummers van Slovenië. Het Slovenië voetbalshirt is verder uitgerust met een ronde hals. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het donkerblauw en de linkerborst is uitgerust met het logo van de nationale voetbalbond, de Nogometna zveza Slovenije (NZS). In de nek van het voetbalshirt is het wapen (coat of arms) van het land verwerkt. Het thuistenue van Slovenië wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Slovenië uitshirt 2022-2023

Het Slovenië uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is blauw en bevat op het midden dezelfde, brede, donkerblauwe band als het thuistenue. Deze baan bevat ook een all-over print van ruiten en op het midden de graphic van de Triglav. De mouwen hebben een iets donkerdere tint blauw en bevatten een design van golven en stippen. Dit is kenmerkend voor het Vapor template van Nike. De zijkanten van het Slovenië uitshirt zijn uitgerust met een donkerblauwe baan en ook dit tenue bevat een ronde hals. De logo's, details en nummers staan op dezelfde plek als het thuisshirt. Het Slovenië uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Zoals alle Nike tenues zijn de Slovenië tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Slovenië voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Zajc, Ilicic, Skubic, Sporar, Sesko, Kurtic, Bijol en nog meer spelers.

Slovenië voetbalshirt bestellen

De Nike Slovenië voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het tenue € 69,95. In de onderstaande winkels kun je de tenues van Slovenië ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel het Slovenië voetbalshirt direct in deze SHOP!

of DEZE WINKEL

Slovenië voetbalshirts 2022-2023

Slovenië voetbalshirts 2022-2023

Slovenië voetbalshirts 2022-2023