Slovenië voetbalshirts 2020-2021

De Sloveense voetbalbond en Nike hebben vandaag ook de nieuwe Slovenië voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt het nationale team de WK kwalificatie-, oefenwedstrijden en Nations League wedstrijden gedurende 2020-2021. Het team van bondscoach Matjaž Kek heeft zich namelijk niet weten te plaatsen voor Euro 2020. Nike is dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van het nationale team. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2007.

Slovenië thuisshirt 2020-2021

De nieuwe Slovenië tenues zijn geïnspireerd door het berglandschap van het Oost-Europese land. Het thuisshirt is dit jaar een combinatie van lichtblauw/navy blauw en wit. De bovenkant van het thuisshirt is lichtblauw en de onderkant van het tenue is wit. Deze twee delen worden gescheiden door een zigzagband in het donkerblauw. Deze graphic symboliseert het berglandschap in Slovenië. Verder is het tenue dit seizoen uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. Een ander kenmerk van het tenue is de zigzagband aan de zijkanten van het tenue. Deze band is kenmerkend voor het template dat Nike dit seizoen gebruikt en de band op het tenue van Slovenië is wit. Op de borst prijken de logo's van Nike en de Sloveense voetbalbond, de Nogometna Zveza Slovenije (NZS). Ook in de hals komt het logo van de nationale bond weer terug. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en lichtblauwe kousen met witte details.

Slovenië uitshirt 2020-2021

Het Slovenië uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar dan in een andere kleurencombinatie. De bovenkant van het tenue is groen en de onderkant van het voetbalshirt is navy blauw. Ook deze twee delen worden gescheiden door een zigzagband. Op het uittenue is deze wit. De taping aan de zijkanten van het uitshirt is blauw. Verder staan de logo's van Nike en de voetbalbond op dezelfde plek als op het thuisshirt en is ook dit tenue uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. Het Slovenië tenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje met blauwe details. Dit is ook de kleurencombinatie van de voetbalkousen van het tenue. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Slovenië tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ilicic, Jokic, Zajc, Zahovic, Matvaz, Sporar en nog meer spelers.

Slovenië voetbalshirt bestellen

De nieuwe Slovenië voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Het thuisshirt en uitshirt zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar. Voor volwassenen heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95 en voor kinderen is het tenue € 69,95. Beide tenues zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels kun je de tenues van Slovenië ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel het Slovenië voetbalshirt direct in deze SHOP!

of DEZE WINKEL

Slovenië voetbalshirts 2020-2021

Slovenië uitshirt 2020-2021

Slovenië thuisshirt 2020-2021