De nieuwe Slovenie voetbalshirts 2012/2013 zijn officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Nike en de Sloveense voetbalbond. In deze voetbalshirts speelt Slovenie de oefenwedstrijden en kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014. Slovenie heeft zich namelijk niet weten te plaatsen voor Euro 2012. Slovenie strijdt in een poule met Noorwegen, Zwitserland, Albanie, Cyprus en Ijsland in poule E om een ticket voor het WK van 2014.

Het Slovenië uitshirt 2012-2013 is vooral lichtblauw en wordt gekenmerkt door de witte en lichtgroene bliksemschicht over het midden van het voetbalshirt. De linkerborst van het voetbalshirt van het nationale voetbalelftal van Slovenië is voorzien van het logo van de Sloveense voetbalbond (NZS) en de andere borst bevat de swoosh van Nike. Het thuisshirt van Slovenië heeft hetzelfde design, maar is overwegend wit en bevat een licht blauwe en groene bliksem.

Check hieronder de foto's van beide tenues van Slovenië. De nieuwe Slovenië tenues kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de retro shirts van Slovenië en andere merchandising.

Koop het hier!


Slovenie voetbalshirts 2012-2013

Slovenie voetbalshirts 2012-2013