29 maart 2016

Slovenië voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Slovenië voetbalshirts voor 2016-2017 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door Nike en de Sloveense voetbalbond. In deze voetbalshirts speelt het nationale elftal van Slovenië de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. In de play-offs voor Euro 2016 delfde Slovenië het onderspit tegen Oekraïne en plaatste het zich niet voor het EK in Frankrijk. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is Slovenië ingedeeld in een poule F met Engeland, Slowakije, Schotland, Litouwen en Malta. Vandaag zijn tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van het land gelanceerd. We bespreken uiteraard de designs van beide voetbalshirts.

Slovenië thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Slovenië thuisshirt 2016-2017 kent een flitsend design en is overwegend licht blauw. Het design van het nieuwe voetbalshirt van Slovenië wordt gekenmerkt door de driehoeken over de borst. Hieronder is het shirt verdeeld in verschillende rondjes of vakjes in twee tinten licht blauw. Dit design moet het berglandschap van Slovenië voorstellen. Boven de driehoeken op het voetbalshirt is het shirt licht blauw. Verder is het shirt van het land dat zich niet geplaatst heeft voor Euro 2016 uitgerust met een v-hals. De linker borst bevat het embleem van de Sloveense voetbalbond NZS (Nogometna Zveza Slovenije). De andere borst bevat het logo van Nike. Op de achterkant van het voetbalshirt staat net onder de kraag de naam van het land: Slovenija. De achterkant van de hals bevat bovendien een navy blauwe lijn. Het nieuwe thuistenue van Slovenië wordt gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje en licht blauwe kousen. Op beide items van het tenue staan uitingen van Nike en de voetbalbond.

Slovenië uitshirt 2016-2017

Het Slovenië uittenue 2016-2017 heeft hetzelfde template als het thuisshirt van het land. De bovenkant van het voetbalshirt is donker groen en de driehoeken over de borst hebben een fellere kleur groen. Daaronder bevinden zich donker groene en fel groene vakjes, welke weer het landschap van het land voor moeten stellen. Ook dit voetbalshirt is uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een fel groene lijn en de naam van het land. Het logo van Nike en de voetbalbond staan op de borst. Het nieuwe Slovenië uittenue wordt gecompleteerd door een licht groen voetbalbroekje met daarop de logo's van Nike en de Sloveense voetbalbond in het wit. De kousen zijn ook overwegend groen. Check hieronder de foto's van de nieuwste Slovenië voetbalshirts voor de periode 2016-2017, waarin sterren als Kampl, Handanovic, Cesar en Birsa schitteren de komende twee jaren.

Slovenië voetbalshirt kopen

Het nieuwe Slovenië voetbalshirt van Nike voor 2016-2017 kan je vanaf medio april/mei 2016 kopen in de onderstaande shop. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! Of check daar ook Slovenië t-shirts en andere merchandising. Directe levering gegarandeerd.

Koop het shirt in deze Slovenië shop!

of in deze Slovenië STORE!


Slovenie -thuis -shirt -2016-2017

Slovenie -uit -shirt -2016-2017