29 juni 2016

Sevilla uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Sevilla uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor New Balance en de Europa League winnaar. In dit shirt speelt Sevilla de uitwedstrijden in de La Liga, Copa del Rey en Champions League gedurende 2016-2017. Sevilla eindigde afgelopen seizoen als zevende in de Primera Division. Echter omdat het de Europa League heeft gewonnen, is het direct geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe shirt van Sevilla.

Sevilla uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Sevilla uitshirt voor 2016-2017 is dit seizoen geheel rood en heeft een echt retro design. Dit retro design komt vooral door de stijlvolle retro polo kraag die het shirt  heeft. Deze kraag is wit. De witte accenten komen bovendien terug in lijnen die over de schouders lopen. Hiermee heeft het uitshirt hetzelfde template als het Sevilla thuisshirt voor 2016-2017. Op de linker borst staat het logo van kledingsponsor New Balance. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2015-2016 de kledingsponsor van de club en volgde destijds Warrior Sports op. De andere borst bevat het logo van de club, terwijl op de achterkant van het shirt, net onder de kraag, het vintage embleem van de club staat. Ook de binnenkant van de onderkant het shirt bevat nog een speciaal detail. Hierin staat een zin uit het clublied van de ''Sevillistas'': ''Dicen que nuca se rinde - It is said we never surrender'' (Er wordt gezegd dat we nooi opgeven). Het nieuwe Sevilla uittenue wordt gecompleteerd door een geheel rood voetbalbroekje, waarop ook de logo's van New Balance en de club prijken. De kousen van eht nieuwe tenue zijn bovendien rood en bevatten zowel het logo van New Balance als de initialen van de club: SFC. Zoals alle tenues van New Balance, zijn ook de tenues van Sevilla uitgerust met het New Balance Dry System, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het shirt, waarin vanaf nu sterren als Gameiro, Moreno, Konoplianka, Banega en Krychowiak schitteren. Check nu ook het alternatieve Sevilla uitshirt voor 2016-2017. 

Sevilla voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sevilla uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is ongeveer € 74,95. Hier kan je bovendien het nieuwe thuisshirt kopen en je Sevilla shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van de Spaanse club, die de afgelopen drie jaar de Europa League won. Hierbij wordt de officiële bedrukking gebruikt of een bedrukking die hier op lijkt. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Sevilla shirt in de Sevilla STORE

of de online shop van Subside Sports.


Sevilla -uit -shirt -2016-2017

Sevilla -shirt -uit -detail -1-2016-2017
Sevilla -shirt -uit -detail -2-2016-2017