Het nieuwe Sevilla shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor New Balance. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Sevilla de La Liga, Copa del Rey en Europese thuiswedstrijden in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán gedurende komend seizoen. Het nieuwe shirt werd geïntroduceerd in het kader van de campagne ''Miedo a Nada'' (Vrees niets!). Dit sluit aan op het doel van de club om zowel op nationaal niveau als op internationaal niveau weer te gaan schitteren in 2016-2017. Het nieuwe thuisshirt van Sevilla heeft dit jaar een vrij klassiek design in tegenstelling tot het flitsende design van afgelopen seizoen. We bespreken het shirt hieronder. Het nieuwe shirt van Sevilla wordt voor het eerst gedragen in de Europa League finale tegen Liverpool, welke ook New Balance als kledingsponsor heeft.

Sevilla thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Sevilla CF thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend wit en bevat rode accenten. Deze rode accenten komen allererst terug in de klassieke polo kraag van het shirt. Ook over de mouwen loopt een dunne rode strip. De bies aan de onderkant van de mouwen heeft ook deze kleur. De rechter borst is voorzien van het logo van de Amerikaanse kledingsponsor New Balance. Het merk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de Spaanse club en volgde destijds Warrior Sports op. De andere borst van het shirt bevat het embleem van de club. Op de achterkant van het nieuwe Sevilla shirt is het wapen van de stad Sevilla te vinden. Verder bevat de binnenkant van het shirt nog een speciaal detail. Hier is namelijk een deel van het clublied van de Spaanse Europa League finalist van 2016 te vinden: "Dicen que nunca se rinde - it is said we never surrender". Opvallend is dat het shirt geen shirtsponsor bevat, waardoor het shirt nog meer een retro uitstraling heeft. Het nieuwe Sevilla tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een rode strip. Ook op de shorts staan de logo's van de club en NB. De kousen van het nieuwe Sevilla thuistenue zijn overwegend zwart. Zoals alle New Balance tenues is het ook het shirt en tenue van Sevilla uitgerust met het New Balance Dry systeem. Dit systeem zorgt voor ventilatie, vochtafvoer en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Sevilla uitshirt voor 2016-2017.

Sevilla keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe Sevilla keepersshirt voor 2016-2017 is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe shirt gelanceerd. Dit shirt is overwegend oranje en bevat zowel zwarte als witte accenten. Deze zwarte en witte accenten komen allereerst terug in het v-design onder de crew neck en bovendien in een vlak aan de bovenkant van de mouwen. Verder zijn de zijkanten van het nieuwe keepersshirt uitgerust met een iets donkerder oranje vlak. De logo's van New Balance en Sevilla staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals het wapen van de Spaanse stad op de achterkant. Check hieronder de foto's van het nieuwe keepersshirt en thuisshirt van de club, welke gedragen gaat worden door sterren als Llorente, Konoplianka, Gameiro, Krohn Dehli en Krychowiak.

Sevilla voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sevilla shirt van 2016-2017 kan je vanaf juni 2016 kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je ook het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Wil je andere producten van Sevilla kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen.

Koop het nieuwe Sevilla shirt in de Sevilla STORE

of de online shop van Subside Sports


Sevilla -shirt -2016-2017

Sevilla -thuisshirt -2016-2017

Sevilla -embleem