8 juli 2015

Sevilla thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe thuisshirt van Sevilla voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door de Spaanse club en de nieuwe kledingsponsor New Balance. New Balance is vanaf komend seizoen kledingsponsor van de Europa League winnaar van 2014-2015 en heeft het contract van Warrior Sports overgenomen. In het nieuwe Sevilla thuisshirt speelt de Spaanse club de La Liga, Copa Del Rey en Champions League wedstrijden in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla gedurende het seizoen 2015-2016. Omdat Sevilla de Europa League heeft gewonnen mag het deelnemen aan de Champions League. Eerder lekte het design van het nieuwe shirt van de Spaanse club al uit. Dit uitgelekte design blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe shirt te worden.

Sevilla thuistenue 2015-2016

Het Sevilla thuisshirt 2015-2016 is zoals traditioneel het geval is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de verschillende rode details. Deze details komen terug aan de onderkant van de mouwen. Hier bevinden zich namelijk vijf dunne horizontale banen. Ook van de kraag naar de rechter mouw loopt een rode baan. Bovendien bevat de polo kraag van het nieuwe Sevilla voetbalshirt rode details. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en de andere borst bevat het logo van New Balance. De afgelopen jaren was er voor gekozen om het eerste Sevilla logo op de shirts te plaatsen. In het huidige Sevilla logo staan de initialen van de club (SFC), evenals het embleem van de stad Sevilla en de rode en witte verticale banen. De flitsende banen aan onderkant van de mouwen komen bovendien terug aan de achterkant van het shirt. Hier bevinden zich namelijk ook horizontale rode banen in verschillende diktes. Aan de bovenkant van de achterkant van het Sevilla thuisshirt staat een vintage logo van de club. Het nieuwe Sevilla thuistenue wordt gecompleteerd door een wit short met rode details. Ook de kousen van het nieuwe Sevilla thuistenue zijn wit met rode details. Op beide items staan uitingen van de kledingsponsor en de club. Check hieronder de foto's van de voetbalshirts, waarin sterren als Reyes, Vitolo, Mbia, Suarez, Banega en andere sterren van Sevilla zullen schitteren gedurende 2015-2016

Sevilla voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het Sevilla voetbalshirt 2015-2016 kan je vanaf medio augustus 2015 kopen in de online Sevilla shop van Subside Sports, evenals het nieuwe uitshirt en 3e shirt van de club. Check daar ook de voetbalshirts van andere Spaanse clubs als Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid en Valancia. Directe levering en gratis verzending!

Deel hieronder je mening!

Sevilla -thuis -shirt -2015-2016

Sevilla -home -shirt -2015-2016

Sevilla Thuisshirt 2015-2016