9 mei 2016

Sevilla Copa del Rey finale voetbalshirt 2016

Sevilla en kledingsponsor New Balance hebben een speciaal voetbalshirt gelanceerd ter ere van de COPA Del Rey finale. Deze finale vindt plaats op 22 mei in het Vincente Calderon in Madrid. In deze finale neemt Sevilla het op tegen Barcelona. Speciaal ter ere van deze gelegenheid hebben Sevilla en New Balance een geheel nieuw shirt gelanceerd. Het design van dit shirt bespreken we hieronder.

Sevilla Copa del Rey finale tenue 2016

Het nieuwe Sevilla Copa Del Rey finale shirt voor 2016 heeft een vrij simpel design en is geheel wit. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de flitsende rode baan over de borst. In deze baan staat zowel het logo van kledingsponsor New Balance als het logo van Sevilla. New Balance is sinds het begin van 2015-2016 kledingsponsor van New Balance en nam destijds het stokje over van Warrior Sports. Op het midden van de borst staat bovendien een afbeelding van de Copa del Rey met een inscriptie naar de plaats en datum van de finale. Tijdens de wedstrijd zal Reale Seguros voor één wedstrijd als shirtsponsor dienen. Verder bevat het shirt een ronde hals. De achterkant van het voetbalshirt bevat nog een aantal speciale accenten. De bovenkant van de achterkant bevat de vlag van Andalusië en aan de onderkant van de achterkant van het shirt staat de naam van de regio waarin Sevilla gelegen is: Andalucia. De namen en nummers op de achterkant van het shirt zullen er ook anders uitzien dan normaliter het geval is en hebben een nog flitsender design. Het nieuwe tenue van Sevilla voor de Copa del Rey wordt gecompleteerd door een wit short en witte kousen met rode accenten. Check hieronder de foto's van het speciale Sevilla Copa del Rey finale shirt en tenue. De president van Sevilla is verheugd met het nieuwe shirt: ''Met dit shirt gaan we strijden voor de 6e Copa del Rey in de historie van de club. Dat gaan we doen met een shirt die geheel in het teken staat van Andalusië.''

Sevilla voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sevilla shirt voor de Copa del Rey is exclusief te koop in de clubshop van de Spaanse club. Wil je de andere voetbalshirts van de club kopen. Check deze dan in de speciale in de online shop van Subside Sports. Of in deze Sevilla STORE. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Sevilla -copa -del -rey -finale -shirt -2016