1 oktober 2015

Sevilla en New Balance presenteren 4de shirt voor 2015-2016

Sevilla heeft inmiddels weer een nieuw voetbalshirt gelanceerd. In de Champions League wedstrijd tegen Juventus op 29 september 2015 debuteerde de club in het geheel nieuwe voetbalshirt. In dit nieuwe shirt speelt de Spaanse club de Champions League, La Liga en Copa del Rey uitwedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Sevilla zal voor deze wedstrijden afwisselend het uitshirt, 3e shirt of 4e shirt gebruiken. De reden dat Sevilla en New Balance voor een 4e shirt gekozen hebben, is waarschijnlijk omdat dit voorschriften van de UEFA zijn en de shirts van twee clubs die tegen elkaar in de Champions League spelen op verschillende punten moeten afwijken.

Sevila 4e tenue 2015-2016

Het nieuwe Sevilla 4e shirt 2015-2016 heeft een vrij simpel design. Het voetbalshirt is namelijk geheel rood en bevat een ronde hals. Verder staan de logo's van de club en New Balance op de borst. Tijdens de Champions League wedstrijden speelt de club ook nog met de UEFA respect badge en de CL badge op de mouwen. Verder is het shirt niet uitgerust met spannende details. Het nieuwe 4e tenue van Sevilla wordt gecompleteerd door een rood short en rode kousen, waarop beide uitingen staan van de club en de Amerikaanse kledingsponsor, die dit seizoen voor het eerst de voetbalshirts en teamkleding van Sevilla verzorgt. Hiermee is het merk de opvolger van Warrior Sports, wat al een onderdeel was van het moederbedrijf van New Balance. New Balance is ook kledingsponsor van onder andere Celtic, Liverpool en Stoke City. Check hieronder de foto's van de nieuwe Sevilla 4e voetbalshirts. Eerder werden al het nieuwe thuisshirt en twee andere uitshirts bekend gemaakt.

Sevilla voetbalshirts 2015-2016 kopen

De Sevilla voetbalshirt 2015-2016 kan je exclusief kopen in de Sevilla Unisportstore. De prijs van de voetbalshirts van Sevilla is € 69,95. Laat je Sevilla shirt daar ook bedrukken met een eigen naam en nummer! Check ook het overzicht met beschikbare Sevilla producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Sevilla -4e -voetbalshirt -2015-2016

Bron foto: Facebook Sevilla CF