Sevilla en New Balance hebben vandaag ook een 3e shirt of Europees/alternatief uitshirt gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Sevilla vooral de uitwedstrijden in de Champions League gedurende 2016-2017. Omdat Sevilla in 2015-2016 opnieuw de Europa League gewonnen heeft, is de club automatisch geplaatst voor de Champions League. De uitwedstrijden in Europa worden in een overwegend gee; shirt gespeeld. We bespreken hieronder het voetbalshirt dat door de club en New Balance werd gelanceerd onder de leus: ''Always in Beta.''

Geel Sevilla shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Sevilla 3e of Europese uitshirt voor 2016-2017 is overwegend geel met rode accenten. Deze rode accenten (afkomstig uit de clubkleuren van Sevilla) komen terug in de ronde hals met knoopjes, in de bies aan de onderkant van de mouwen en in een lijn van de crew neck naar de onderkant van de mouwen. Op de rechter borst prijkt het logo van de Amerikaanse kledingsponsor New Balance. Het merk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de club die zowel in 2016 als in 2015 en 2014 de Europa League won. De andere borst bevat het logo van de Spaanse club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Dit logo is rood. Verder bevat de achterkant van het shirt nog een speciaal detail. Onder de kraag staat namelijk het vintage embleem van de club. Dit is het logo wat de club had bij de oprichting in 1890. Verder bevat de binnenkant van het shirt aan de onderkant een zin uit het clublied: ''Dicen que nuca se rinde – It is said we never surrender.'' Deze tekst staat ook aan de binnenkant van de stijlvolle kraag. Het nieuwe 3e tenue van Sevilla wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje met rode accenten. De zijkanten van het short zijn uitgerust met een subtiele rode lijn. Op de shorts staan ook de logo's van de club en New Balance. De kousen zijn ook geheel geel met rode details. Check bovendien het nieuwe Sevilla thuisshirt voor 2016-2017 of het nieuwe Sevilla uitshirt 2016-2017.  Zoals alle tenues van New Balance, zijn ook de 3e shirts en tenues van Sevilla uitgerust met het New Balance Dry System, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het shirt, waarin vanaf nu sterren als Gameiro, Moreno, Konoplianka, Banega en Krychowiak schitteren.

Sevilla voetbalshirt kopen

Het nieuwe gele Sevilla 3e shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is ongeveer € 74,95. Hier kan je bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt kopen en je Sevilla shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van de Spaanse club, die de afgelopen drie jaar de Europa League won. Hierbij wordt de officiële bedrukking gebruikt of een bedrukking die hier op lijkt. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Sevilla shirt in de Sevilla STORE

of de online shop van Subside Sports.

Sevilla -3e -shirt -2016-2017

Sevilla -3e -shirt -2016-2016-detail -1
Sevilla -3e -shirt -2016-2016-detail -2