Schalke 04 uitshirt 2019-2020

Schalke 04 en Umbro hebben dit weekend het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 uitgebracht. In dit tenue debuteerde de club in de oefenwedstrijd tegen SG Wattenscheid 09 ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. In het nieuwe uitshirt speelt Schalke 04 de Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden dit seizoen. De club uit Gelsenkirchen eindigde afgelopen seizoen op een vrij teleurstellende veertiende plek. Dit seizoen is er alles aan gelegen om weer mee te draaien in de bovenste regionen van de Bundesliga. Umbro is sinds de zomer van 2018 kledingsponsor van ''Die Koningsblauen'' en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue.

Wit Schalke 04 uit shirt en tenue 2019-2020

Schalke 04 presenteerde het nieuwe uitshirt voor 2019-20 als een echt lifestyle voetbalshirt. Het tenue is onderdeel van de campagne ''From Darkness to Light'', waar het thuisshirt ook deel van uitmaakt. Het tenue van Schalke is wit en bevat aan de onderkant van de mouwen een mint groene en navy blauwe band. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de kleuren van de vlag van Gelsenkirchen. Op de mouwen is het zogenaamde dubbele diamantenpatroon van het Umbro logo verwerkt. Het logo van de Engelse kledingsponsor prijkt op de rechterborst in het navy blauw en de andere borst bevat het logo van de in 1904 opgerichte club in deze tint blauw. Op het midden van het tenue staat sponsor GAZPROM. Het uittenue van Schalke 04 bevat dit jaar een geribbelde ronde hals en de mouwen van het tenue zijn overwegend grijs. De achterkant van het uittenue van Schalke 04 bevat in de nek de leus van de Duitse club: Wir leben dich. Het nieuwe uittenue van Schalke 04 wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met aan de achterkant een mintgroene strip. De kousen van het uittenue zijn wit met aan de bovenkant een donkerblauwe mand met dunnere mintgroene band.

Alexander Jobst, marketingdirecteur bij de club reageert nog op het design van het tenue: ''Het design van ons nieuwe uitshirt is fris, modern en cool. Onze fans wilden een wit uitshirt en wij zijn verheugd dat wij dit in samenwerking met Umbro konden presenteren.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Schalke 04 uitshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Raman, Rudy, Harit, Bentaleb, Caligiuri, Uith, Sane en nog meer sterspelers. 

Schalke 04 uitshirt 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Schalke 04 uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 84,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Het shirt is ook in een speciale versie voor vrouwen beschikbaar. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel je Schalke 04 tenue direct in deze SHOP! 

Schalke 04 uittenue 2019-2020