10 mei 2016

Schalke 04 trainingspak 2016-2017

Schalke 04 en Adidas hebben het nieuwe trainingspak voor 2016-2017 officieel gelanceerd. Dit trainingspak wordt door de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereidingen op de Bundesliga, DFB Pokal en Europese wedstrijden gedurende 2016-2017. In vergelijking met vorig seizoen heeft het nieuwe pak van Schalke 04 nieuwe kleuren gekregen en zijn de drie strepen van Adidas verplaatst. Het nieuwe pak van Schalke 04 bestaat uit een losse top en trainingsbroek. We bespreken hieronder het design van het nieuwe trainingspak, alvorens we aangeven waar je het nieuwe trainingspak van de club exclusief kunt kopen.

Blauw/groene Schalke 04 trainingspak

Het nieuwe Schalke 04 trainingspak voor 2016-2017 bestaat uit een top en een trainingsbroek. De top van het trainingspak is overwegend blauw (dark blue) en bevat fel groene (solar green) accenten. Deze accenten komen allereerst terug in de drie strepen van Adidas, welke over de zijkanten van de sweater lopen. De mouwen lopen tot ongeveer driekwart. Daarna worden deze afgesloten door een fel groene en blauwe bies. Vanuit de onderkant van de mouwen komt een strakkere mouw met een extra duimgat, zodat de mouwen als soort van handschoen gedragen kunnen worden. Verder wordt de trainingssweater van het trianingspak gekenmerkt door de hoge hals. De linker borst bevat het logo van de club uit Gelsenkirchen en de andere borst bevat het logo van kledingsponsor Adidas in het solar green. De Duitse kledingsponsor is al sinds 1975 verbonden aan de club. Het nieuwe trainingspak van Schalke 04 wordt gecompleteerd door een blauwe trainingsbroek met aan de zijkanten fel groene Adidas strepen. Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken en zijn de logo's van de club en de kledingsponsor aanwezig op de trainingsbroek. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een fel groene en blauwe band. De onderkant van de pijpen van het nieuwe Schalke 04 trainingspak bevat een rits, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De nieuwe pakken van Schalke 04 zijn uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van de club optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe pak van Schalke 04, welke gedragen wordt door sterren als Sané, Uchida, Matip, Belhanda en nog meer sterren. Check ook het vorige week gepresenteerde Schalke 04 thuisshirt van 2016-2017.

Schalke 04 trainingspak 2016-2017 kopen

Het nieuwe blauw/groene Schalke 04 trainingspak voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor kids en volwassenen. De top heeft een prijs van € 75,- voor volwassenen en € 65,- voor kinderen. De trainingsbroek heeft een prijs van € 50,- voor volwassenen en € 40,- voor kinderen. In totaal is het trainingspak dus € 105,- voor kinderen en € 125,- voor volwassenen. Wil je andere Schalke 04 producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare Schalke 04 producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Schalke 04 trainingspak in de officiële Adidas shop

Schalke -04-trainingspak -2016-2017