2 augustus 2017

Schalke 04 3e shirt 2017-2018

Schalke 04 en adidas hebben ook weer een nieuw shirt aan de collectie toegevoegd, namelijk het nieuwe 3e shirt of alternatieve uitshirt. En dit is ook nog eens een nostalgisch shirt. Het is namelijk het allerlaatste shirt dat door adidas is geproduceerd. Vanaf 2018-2019 wordt Umbro namelijk kledingsponsor van de club uit Gelsenkirchen. In het nieuwe derde shirt speelt Schalke 04 een aantal wedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende 2017-2018. Schalke eindigde afgelopen seizoen op een tiende plek, waardoor het geen Europees voetbal speelt. Check hieronder de details van het nieuwe away shirt van de club van trainer Tedesco.

Schalke 04 3e shirt en tenue 2017-2018 - een ode aan Gelsenkirchen

Het nieuwe shirt is een ode aan de stad Gelsenkirchen en bevat dan ook de kleuren van de stad of vlag van de stad. De vlag van de stad wordt gekenmerkt door de drie verticale banen. De bovenste van deze baan is zwart, de middelste is wit en de onderste is groen. Deze kleuren komen allemaal terug in het nieuwe uitshirt van Schalke. De body van het shirt is namelijk geheel zwart. De groene accenten komen allereerst terug in de mouwen. Deze mouwen worden afgesloten door een zwart bies. Verder zijn de drie strepen aan de zijkanten van het shirt groen en is ook de klassieke henley collar met twee knoopjes groen. De logo's van adidas en GAZPROM staan op de voorkant van het shirt in het wit. Adidas en Schalke 04 nemen na dit seizoen afscheid van elkaar. Het Duitse sportmerk is sinds de jaren '70 al kledingsponsor van de club. Echter beide partijen hebben in juni besloten na dit seizoen uit elkaar te gaan. Vanaf volgend seizoen gaat Umbro het design en productie van de tenues en trainingskleding verzorgen. GAZPROM zal dan nog wel op de shirts van Schalke 04 prijken. De oliemaatschappij is sinds 2006 de hoofdsponsor van de club en beide partijen hebben een langdurige samenwerking.

Het nieuwe 3e tenue van Schalke 04 wordt compleet gemaakt door een groen broekje met aan de zijkanten zwarte adidas stripes. De onderkant van het broekje bevat ook weer een zwarte strip. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en adidas. De kousen zijn groen met aan de bovenkant een zwarte band. Hierboven staan weer drie dunne adidas strepen. Op de kousen staan ook de initialen van de club (S04) en het adi logo. Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze tenues uitgerust met de Climacool technologie van het merk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Uchida, Goretzka, Meyer, Konoplianka, Bentaleb, Embolo en andere sterspelers. Schalke 04 speelt dit seizoen in hetzelfde thuisshirt als afgelopen seizoen en presenteerde eerder al een nieuw uitshirt.

Schalke 04 voetbalshirt kopen

Het nieuwe 3e shirt van Schalke 04 is nergens in Nederland of Belgiƫ te koop. Het shirt wordt namelijk alleen aangeboden via de website allyouneed.com, welke een sponsor van Schalke 04 is. Wil je andere producten van Schalke 04 kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwe Schalke shirts in DEZE SHOP

of deze WINKEL