Het nieuwe Schalke 04 3e shirt is afgelopen weekend officieel gelanceerd door teamkledingsponsor Adidas en de Duitse club, waar Klaasjan Huntelaar onder contract staat. Eerder lekte het design van het nieuwe 3e shirt al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het design te worden van het nieuwe voetbalshirt voor 2015-2016. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit Gelsenkirchen de uitwedstrijden in de Europa League en in de DFB Pokal gedurende 2015-2016. Bovendien speelt de club staat in dit voetbalshirt een aantal uitwedstrijden in de Bundesliga. Het nieuwe shirt werd gesprenteerd met als campagnenaam: ''DAT NEUE GRÜNE''. Het nieuwe Schalke 04 3e shirt herbergt namelijk zowel een donker grijze kleur als de groene kleur. De bovenkant van het shirt is overwegend grijs en is vanaf de borst naar de onderkant van het shirt voorzien van horizontale groene banen. Deze banen worden naar de onderkant van het shirt dikker en de onderkant van het shirt bevat een geheel groen vlak. De groene kleur komt terug in de meshpanelen aan de onderkant van de mouwen en aan de onderkant van het shirt. De groene kleur is geïnspireerd door de kleur van de stad Gelsenkirchen en de donker grijze kleur is de kleur van het gebied waarin Gelsenkirchen en dus ook Schalke 04 gevestigd is: het Ruhrgebied. Verder is het altnernatieve uitshirt van Schalke 04 uitgerust met witte details. Zo is het shirt voorzien van een ronde witte hals en witte Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. De rechter borst bevat het logo van Adidas in het blauw/wit (de clubkleuren van Schalke 04) en de andere borst het logo van Schalke 04. Hoofdsponsor Gazprom staat op het midden van het voetbalshirt.

Informatie Schalke 04 3e shirt 2015-2016

Een speciaal detail is te vinden op de achterkant van het 3e shirt. Onder de kraag staat namelijk het wapen van de stad Gelsenkirchen. Het nieuwe 3e tenue van de club uit Gelsenkirchen wordt gecompleteerd door een donker grijs voetbalbroekje aan de bovenkant een groene horizontale baan. De zijkanten van het short bevatten witte Adidas trademark strepen en ook de logo's van Adidas en Schalke 04 zijn aanwezig op het zogenaamde ''Gelsenkirchen'' tenue. De kousen zijn overwegend donker grijs en bevatten op het midden zowel een groene als een witte horizontale baan. De bovenkant van de sokken bevatten drie witte Adidas trademark strepen. Ook de initialen van de club (S04) en het logo van het Duitse sportmerk staan op de kousen. Uiteraard zijn de nieuwste Schalke 04 uittenues uitgerust met de Adidas Climacool technologie. Deze technologie zorgt voor meer ventilatie en daarmee dat de spelers van de club optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe Schalke 04 3e shirt 2015-2016.

Schalke 04 voetbalshirts kopen

Deze voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je het voetbalshirt van Schalke 04 ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van de club. Of check de beschikbare Schalke 04 producten in het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe Schalke 04 3e shirt 2016-2017 in deze Schalke 04 SHOP 

of in de 
Schalke 04 voetbalshop

of in de officiële Adidas shop

Schalke -04-3e -shirt -2015-2016

Schalke -04-alternatieve -uitshirt -2015-2016