Het nieuwe Schalke 04 3e shirt 2013/2014 is vandaag officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Adidas en de club uit Wales. Het nieuwe thuis- en uitshirt van de Duitse club waren al bekend gemaakt. In dit voetbalshirt speelt de Duitse club de uitwedstrijden in de Bundesliga en in de Champions League of UEFA Cup gedurende het seizoen 2013-2014. Het nieuwe 3e tenue zal ook gebruikt worden in het seizoen 2014-2015. Het nieuwe 3e shirt refereert naar de stad Gelsenkirchen waar de club gevestigd is. Zo draagt het shirt de kleuren van de stad en staat het logo van de stad op de achterkant van het shirt.

Het nieuwe 3e shirt van Schalke 04 wordt is overwegend groen met witte en zwarte details. Zo zijn de Adidas trademark strepen op de schouders zwart, evenals de kraag van het shirt. Ook is deze zwarte kleur terug te zien aan de zijkant van het shirt. Het logo van Adidas staat op de borst. Op de linker borst staat in het wit het logo van de Duitse club. Shirtsponsor is Gazprom. Zoals in de inleiding vermeld staat het logo van de stad Gelsenkirchen op de achterkant van het shirt.

Het short van het nieuwe 3e tenue is overwegend zwart met groene details. Zo zijn de Adidas trademark strepen op de zijkant van het short groen. Ook sluit het short aan de onderkant af met een groene lijn. Op het short staat ook het logo van Adidas en de Schalke 04. De kousen van het nieuwe 3e tenue zijn net als het short overwegend zwart met groene details. Zo zijn de Adidas trademark strepen aan de bovenkant van de kousen groen en loopt er over het midden van de kousen een groene band. Op de voorkant staat in het wit S04 en op de kuit het Adidas logo. Check hieronder de foto's van het nieuwe Schalke 04 3e tenue 2013-2014. Het nieuwe Schalke 04 tenue kan je vanaf medio juni 2013 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals het nieuwe thuisshirt, tenue en trainingskleding van de club uit Gelsenkirchen.

Koop het hier… en geef hieronder je mening!

 

Bron foto's:

Schalke 04