25 maart 2018

Saoedi Arabië uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Saoedi Arabië uitshirt voor het WK van 2018 is ook officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de voetbalbond van het land. Dit shirt draagt Saudi Arabië dus in één van de uitwedstrijden tijdens het WK. Hierin neemt het elftal van bondscoach Pizzi het in ieder geval op tegen Rusland, Uruguay en Egypte. Daarnaast wordt het shirt gedragen in de wedstrijden in de Azië Cup, welke begin 2019 plaatsvindt in de Verenigde Arabische Emiraten. Check hieronder alle details van het nieuwe uittenue van ‘’’the Green Falcons.’’

Groen Saoedi Arabië uit shirt en tenue 2018-2019

Het uitshirt van Saoedi Arabië is geheel in stijl van de bijnaam van het nationale elftal. Het shirt is namelijk geheel groen. Verder bevat het shirt weinig opvallende details. De kraag van het shirt is vernieuwd. Deze loopt namelijk diagonaal naar een rechte hals. Dit design is onderdeel van het nieuwe Nike Aeroswift template. Een ander kenmerk van dit nieuwe template van Nike is het zigzagpatroon over de mouwen. Dit zigzagpatroon komt ook weer terug aan de zijkanten van de voetbalbroekjes van Saudi Arabië. De binnenkant en buitenkant van de hals zijn uitgerust met een extra groene strip. Hierin is de palmboom uit het wapen van Saudi Arabië verwerkt. Dit is een belangrijk symbool van het land. Deze zogenaamde dadelpalm staat symbool voor vitaliteit en groei. De rechter borst van het tenue is uitgerust met de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat het logo van de voetbalbond van Saudi Arabië, de Saudi Arabian Football Federation (SAFF). Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje. Dit short bevat Bovendien prijken de logo’s van Nike en de bond op het broekje. De kousen van het tenue zijn groen met op het midden een witte band. In deze band is ook weer een swoosh verwerkt.

Zoals alle tenues zijn de nieuwe tenues van Saoedi Arabië uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Vanaf nu schitteren sterren als Hazazi, Hawsawi, Al Jassim en andere sterspelers in dit nieuwe shirt. We hebben ook nog een kleine reactie van sterspeler Nawaf El Abed: ‘’Niets maakt me trotser dan het idee om voor het nationale elftal te spelen in één van de meest prestigieuze competities van de wereld. Wanneer ik het voetbalshirt van Saoedi Arabië draag, ben ik geïnspireerd om fantastisch te spelen voor dit mooie land.’’ Check ook het nieuwe thuisshirt!

Saoedi Arabië WK 2018 shirt bestellen

Het nieuwe Saoedi Arabië uittenue voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online webshops. Het uitshirt heeft voor volwassenen een prijs van € 84,95 en voor kinderen is het tenue € 69,95. In deze shops kan je ook het bijbehorende voetbalbroekje (€ 35.-/€40,-) en de kousen (€ 18,-) bestellen. Of laat je shirt bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van het nationale elftal kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel het nieuwe Saoedi Arabië tenue altijd in deze online winkel!