22 januari 2018

San Lorenzo voetbalshirts 2018

De Argentijnse club San Lorenzo en Nike hebben afgelopen weekend de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt onder het motto ''GLORIA MATADORA.'' In deze shirts speelt San Lorenzo de Primera Division wedstrijden gedurende dit seizoen. De club en Nike maakten tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt bekend. In het nieuwe thuisshirt maakt San Lorenzo haar debuut in de wedstrijd tegen Boca Juniors op 4 februari. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Argentijnen. Het Amerikaanse sportmerk vervult deze functie al sinds 2014. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van CA San Lorenzo de Almagro.

San Lorenzo thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe San Lorenzo thuisshirt voor 2018-2019 wordt gekenmerkt door de navy blauwe en rode banen over de body van het shirt. De voorkant van het trikot bevat drie verticale rode banen en vier verticale navy blauwe banen. De mouwen zijn navy blauw en de zijkanten van het voetbalshirt bevatten een rode strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Daarnaast is het thuisshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Pedro Bidegain uitgerust met een v-hals. De rechter borst bevat de swoosh van Nike en de andere borst bevat een geborduurd logo van de club uit Buenos Aires. Hoofdsponsor Banco Ciudad versiert het midden van het tenue. Dit logo komt ook weer terug op het achterkant van het shirt, dat ook de rode en blauwe verticale banen bevat. Het tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode strip. Dit zijn ook de kleuren van de kousen.

San Lorenzo uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van San Lorenzo heeft dezelfde kleuren als het thuisshirt. De body van dit shirt is echter geheel wit. De mouwen hebben verschillende kleuren. De rechter mouw is namelijk rood en de andere mouw is blauw. Dit geldt ook voor de bovenkant van de achterkant van het nieuwe voetbalshirt van ''El Ciclon.'' De strip aan de rechter zijkant van het shirt is rood en de andere strip is blauw. De logo's van Nike, de club en Banco Ciudad staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uitshirt aan de achterkant ook nog een gouden lijn. Deze bevindt zich achter de v-hals. Deze band is een verwijzing naar het 110 jarig bestaan van de club.
San Lorenzo is namelijk in april 1908 opgericht. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en rode kousen. Deze bevatten contrasterende details.

Zoals alle Nike tenues zijn de nieuwe voetbalshirts van San Lorenzo uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze shirts schitteren vanaf nu spelers als Blandi, Belluschi, Romagnoli, Cerutti en Diaz.

San Lorenzo shirt of tenue kopen

Vooralsnog zijn de nieuwe shirts van San Lorenzo nergens te koop. Ben je op zoek naar andere shirts van Zuid Amerikaanse clubs? Check dan deze officiële SHOP! Directe levering en de mogelijkheid tot bedrukking!