8 januari 2016

San Lorenzo thuisshirt 2016

Het nieuwe San Lorenzo thuisshirt voor 2016 is vandaag bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de Argentijnse club. In dit voetbalshirt speelt San Lorenzo de Argentijnse Primera Division thuiswedstrijden in het Estadio Pedro Bidegain in Buenos Aires gedurende 2016. Nike werd vorig jaar als nieuwe kledingsponsor van de club gepresenteerd als opvolger van Lotto. Shirtsponsor van de club is de Argentijnse bank Banco Ciudad. De shirtsponsor is sinds 2012 verbonden aan de club. Dan het design van het voetbalshirt, waar in vergelijking met vorig jaar weinig is veranderd.

Het nieuwe San Lorenzo thuisshirt 2016 wordt altijd gekenmerkt door de rode en blauwe verticale banen over het shirt. Dit jaar is het voetbalshirt voorzien van drie rode verticale banen en twee blauwe banen. Daarnaast is het shirt uigerust met een ronde blauwe hals en de mouwen van het shirt zijn bovendien blauw. De linker borst is uitgerust met het logo van de club, die in 2014 de finale van het WK voor clubteams tegen Real Madrid verloor. De andere borst bevat de swoosh van Nike in het rood. Verder bevat de binnenkant van het nieuwe San Lorenzo thuisshirt nog een speciaal detail. Hierin staat namelijk een omgekeerde driehoek in de clubkleuren van de Argentijnse club met daarin de tekst ''El Ciclon''. Dit is de bijnaam van de club en betekent cycloon. Het nieuwe tenue van San Lorenzo wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode details. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt van San Lorenzo!

Het nieuwe San Lorenzo voetbalshirt 2016 kan je nog nergens kopen, maar vanaf binnenkort wel in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs!

San Lorenzo Thuisshirt 2016


Voetbalshirt -san -lorenzo -2016