3 december 2018

San Lorenzo 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Deze week is het nieuwe derde wedstrijdshirt van de Argentijnse topclub San Lorenzo officieel gelanceerd. In dit derde wedstrijdshirt speelt de selectie van Jorge Almiron haar wedstrijden in de Primera Division. Op dit moment gaat het niet goed met de Argentijnse club. San Lorenzo staat namelijk op de 21e plaats in de Argentijnse competitie. Echter is San Lorenzo aan haar naam verplicht om veel hogere plaats in deze competitie in te nemen. San Lorenzo maakt namelijk deel uit van de Cinco Grandes, ook wel te grote vijf van het Argentijnse voetbal. Sinds het jaar 2014 is het Amerikaanse sportmerk Nike de trotste kledingsponsor van ‘’Los Cuervos.’’ Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt van San Lorenzo? Check de details hieronder!

San Lorenzo derde wedstrijd shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van San Lorenzo is een ode aan de bijnaam van de Argentijnse club. Los Cuervos betekent de kraaien in het Spaans. De titel van het shirt is dan ook ‘’Piel De Cuervo’’ de kraaienvacht. Het nieuwe tenue heeft dan ook een gaaf accent wat een kraaienvacht idee moet geven aan het shirt. Het template wat door Nike is gebruikt is hetzelfde als het template van het thuis- en uitshirt van San Lorenzo. Dit wordt gekenmerkt door de V-hals en Raglanmouwen. De basiskleur van het nieuwe shirt is zwart, net als een kraaienvacht. Over de body van het shirt loopt een gave all-over print die het idee geeft van een kraaienkleed. Het bekende Nike teken, de swoosh, is wit van kleur. Dit geldt ook voor het clubwapen van San Lorenzo op de linkerkant van de borst. Hoofdsponsor Baco Ciudad versiert het midden van het tenue. Dit logo komt ook terug op de achterkant van het shirt. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Nike wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte voetbalkousen. Ook hierop komen de swoosh en clubwapen terug in het wit.

Zoals alle tenues van Nike is ook het derde wedstrijdtenue uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In dit gave kraaienshirt schitteren vanaf nu spelers als Blandi, Romagnoli, Diaz, Cerutti en andere sterren.

San Lorenzo voetbalshirt kopen

Op dit moment zijn de shirts van San Lorenzo alleen te koop in de fanshop van de Argentijnse club. Ben je opzoek naar andere shirts van Zuid-Amerikaanse clubs? Check dan DEZE SHOP. Hier heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!