San Lorenzo derde voetbalshirt 2019-2020

San Lorenzo heeft deze week het nieuwe derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2019-2020 gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de Argentijnse club haar wedstrijden in de Argentijnse Primera Division. Niet alleen dit seizoen maar ook het eerste deel van volgend seizoen. De club verkeerd in zwaar weer. Afgelopen seizoen eindigde de club namelijk onderin de competitie en in de media wordt afgelopen tijd veel geschreven over San Lorenzo. De club zou geld nodig hebben waardoor o.a. Feyenoord probeert spelers als Senesi en Gaich weg te kapen bij de Argentijnen. Nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt? Check de details hieronder!

San Lorenzo derde wedstrijdshirt 2019-2020

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe derde wedstrijdshirt van San Lorenzo is het grote Amerikaanse sportmerk Nike. Dit keer heeft Nike ervoor gekozen om dezelfde kleuren te gebruiken als het bij het thuisshirt van de club. Dit zijn de echte clubkleuren rood en blauw. Echter de basiskleur van het nieuwe shirt is zeer licht grijs. De rode en blauwe kleur komen terug in een kruis op het shirt. Op het kruispunt van het kruis schittert het logo van San Lorenzo. Deze clubbadge is blauw met de initialen van de club in het wit. Op de rechterkant van de borst staat de swoosh. Deze swoosh van Nike is wit van kleur. De kraag van het shirt is de bekende Nike kraag. Met een strip in de achterkant in de kleuren rood en blauw. Het complete shirt is gebaseerd op een standaard Nike template. Ook aankomend seizoen is Banco Giudad de hoofdsponsor. Deze naam staat op de voorkant van het shirt. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van San Lorenzo wordt gecompleteerd door een grijze broek en grijze kousen.

San Lorenzo voetbalshirt bestellen

Helaas zijn de shirts van San Lorenzo op dit moment niet te koop in Europa. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van diverse topclubs? Check DEZE SITE