29 januari 2017

San Lorenzo voetbalshirts 2017

De nieuwe voetbalshirts van de Argentijnse club San Lorenzo zijn officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike. In deze nieuwe shirts speelt San Lorenzo de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende 2017. Nike en de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Pedro Bidegain in Buenos Aires, lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van ''El Ciclón.'' We bespreken beide shirts hieronder.

San Lorenzo thuis shirt en tenue 2017

Het nieuwe San Lorenzo thuisshirt voor 2017 heeft het gebruikelijke design. Het shirt bevat navy blauwe en rode verticale banen. De rode banen zijn weer verdeeld in dunnere rode strepen. Verder zijn de mouwen van het nieuwe thuisshirt geheel navy blauw en is het shirt uitgerust met een v-hals. De achterkant van de v-hals bevat een rode baan en ook de zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een speciale band. Deze band zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en shirtsponsor Banco Ciudad staat zowel op de voor- als achterkant van het shirt van de Argentijnen. Verder is er nog een speciaal detail aan de achterkant van het voetbalshirt te vinden. De bovenkant bevat namelijk het oprichtingsjaar van de Argentijnse club. De achterkant van het shirt is overwegend navy blauw, maar bevat wel aan de onderkant de rode en blauwe banen. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een navy blauw broekje en blauwe kousen met rode accenten.

San Lorenzo uit shirt en tenue 2017

Het nieuwe uitshirt van San Lorenzo bevat ook rode en blauwe tinten, maar is overwegend wit. De mouwen van het shirt zijn navy blauw en dit geldt ook voor de band aan de zijkanten van het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een fel rode band. Ook de swoosh van Nike prijkt in het fel rood op de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Banco Ciudad staat zowel op de voor- als achterkant van het uitshirt. Ook dit tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw broekje en navy blauwe kousen.

Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van San Lorenzo uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

San Lorenzo shirt of tenue kopen

Vooralsnog zijn de nieuwe shirts van San Lorenzo nergens te koop. Ben je op zoek naar andere shirts van Zuid Amerikaanse clubs? Check dan deze officiƫle SHOP! Directe levering en de mogelijkheid tot bedrukking!

San -lorenzo -thuis -shirt -2017

San -lorenzo -uit -shirt -2017