Roze Juventus trainingsshirts 2021

De spelers van Juventus dragen in de tweede seizoenshelft van 2020-2021 een tweetal opvallende trainingsshirts. De club heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas afgelopen week de nieuwe trainingscollectie voor de tweede seizoenshelft uitgebracht. Deze collectie bevat zowel een nieuw trainingsshirt als een warming-up shirt. Beide shirts worden door ‘’I Bianconeri’’ gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden van januari 2021 tot mei 2021.

Juventus trainingsshirt 2021

Roze is het thema van de nieuwe Juventus 2021 collectie. Roze is een populaire club in Turijn en is ook de kleur van het in november gelanceerde Juventus HumanRace voetbalshirt. Waar er bij het HumanRace voetbalshirt veel aandacht besteed is aan het design, heeft het reguliere trainingsshirt het standaard Condivo template. Het trainingsshirt is lichtroze (‘’Pink Tint’’) met op de rechtermouw witte adidas strepen en op de andere mouw navy blauwe strepen. De logo’s van de club en adidas op de borst zijn ook donkerblauw. Een ander kenmerk van het Condivo 20 template is de brede ronde hals van de trainingstenues en ook het trainingsshirt van Juve heeft deze brede ronde hals. DE achterzijde van het trainingsshirt is iets langer, voor een perfecte bescherming. Het Juventus trainingstenue 2021 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw trainingsbroekje met aan de zijkanten witte en donkerblauwe trademark strepen.

Juventus warming-up shirt 2021

Het Juventus warming-up shirt 2021 is ook overwegend roze, maar heeft een iets spannender design. Het zogenaamde pre match top wordt gekenmerkt door het design van zwarte en roze penseelstreken die dwars door elkaar heenlopen en waarin een fading effect is verwerkt. Adidas heeft trademark strepen op het warming-up shirt weggelaten. De logo’s van adi en Juventus op de borst zijn wit en dit trainingsshirt heeft een wat dunnere, ronde hals. Het warming-up shirt is er zowel in een versie met korte als met lange mouwen. Beide trainingstenues zijn weer voorzien van de adidas AeroReady technologie, voor de perfecte ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Juventus trainingsshirts 2021 of check het nieuwe roze Juventus trainingspak. Dit betreft de laatste collectie van het seizoen 2020-2021. Medio mei/juni wordt de collectie voor 2021-2022 gelanceerd.

Juventus trainingsshirt bestellen

Het Juventus trainingsshirt 2021 en warming-up shirt kun je vanaf nu bestellen. Het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De warming-up shirts zijn wat duurder, namelijk € 60,- in volwassen maten en € 50,- in kindermaten. De versie met lange mouwen is € 99,95. Check ook andere Juventus trainingskleding in de onderstaande winkels.

Bestel deze nieuwe Juventus collectie direct in deze winkel! 

of de officiële adidas SHOP! 

Juventus warming-up shirt 2021 - Roze