4 november 2017

Roemenië voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe Roemenië voetbalshirts voor de periode 2018-2019 zijn officieel bekend gemaakt door kledingsponsor JOMA en de Roemeense voetbalbond. In deze nieuwe shirts speelt het Roemeense elftal de wedstrijden in de UEFA Nations League en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018-2019. Het Oost-Europese land wist zich niet te plaatsen voor het WK in Rusland. In een poule met Polen, Denemarken, Montenegro, Armenië en Kazachstan eindigden de Roemen als vierde. Het Spaanse sportmerk JOMA is ook dit seizoen verantwoordelijk voor de productie en het design van de Roemenië tenues. Deze functie vervult het merk sinds 2015. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Roemenië thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Roemenië thuisshirt voor 2018-2019 is zoals altijd overwegend geel en wordt gekenmerkt door de rode en blauwe verticale streep over de linkerkant van het shirt. Hierdoor is het shirt geheel in stijl van de vlag van het land. De rode en blauwe accenten komen ook weer terug aan de zij- en achterkant van de kraag. De blauwe tint komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het nieuwe Roemenië voetbalshirt een v-hals en wordt het gekenmerkt door het watermerk van een adelaar over de body van het nieuwe tenue. Wat nog meer opvalt aan het nieuwe voetbalshirt is het logo van de Roemeense voetbalbond op de linker borst. Dit betreft een nieuw embleem, dat door de bond en JOMA tegelijkertijd met het nieuwe tenue bekend werd gemaakt. Het logo van het Spaanse sportmerk staat op de rechter borst en de mouwen bevatten de trademark tekens van het merk. Ook de binnenkant van de hals bevat nog een detail. Hierin is de volgende tekst verwerkt: ‘’IMPREUNA SUNTEM FOTBAL.’’ Het tenue van Roemenië wordt compleet gemaakt door en geel voetbalbroekje met aan de zijkanten verticale rode en blauwe strepen. De kousen zijn ook geel.

Roemenië uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van het Roemeense elftal heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter geel rood en bevat aan de linkerkant twee gele banen. Deze gele accenten komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het uitshirt bevat een watermerk van een adelaar en een v-hals met kleine opstaande kraag. De logo’s van de bond en JOMA staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Stancu, Stanciu, Chiriches, Alibec, Andone, Cipciu en andere sterspelers.

Roemenië voetbalshirt bestellen

De nieuwe Roemenië voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf medio januari kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt is ongeveer € 75,-. In deze webshop kan je het Roemenië shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Roemenië producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop je nieuwe Roemenië shirt altijd in deze winkel!