Robey nieuwe kledingsponsor van Telstar vanaf 2019-2020

Nieuws uit Ijmuiden! Telstar heeft namelijk vanaf 2019-2020 een nieuwe kledingsponsor. Het Rotterdamse sportmerk Robey Sportswear verzorgt in ieder geval twee seizoenen de tenues en trainingskleding van de ''Witte Leeuwen.'' Dit betekent ook direct dat de Noord Hollandse club na dit seizoen afscheid neemt van Kelme. Het Spaanse sportmerk en Telstar tekenden in 2015 het eerste contract. Destijds werd er een contract voor vier seizoenen aangegaan en loopt dus deze zomer af. Robey is in Nederland ook kledingsponsor van clubs als Willem II, Sparta, Rijnsburgse Boys en VV Noordwijk.

Uiteraard zijn beide partijen blij met de overeenkomst. Algemeen directeur Pieter de Waard reageert verheugd op de deal met Robey: “Wij hebben ons de afgelopen periode georiënteerd op de opvolging van onze huidige leverancier. De stijl van Robey, het feit dat zij mooie traditionele clubs als Sparta Rotterdam en Willem II kleden en de voorbeelden die wij reeds gezien hebben, zorgden er voor dat wij overtuigend hebben gekozen voor Robey.Ik zie er nu al naar uit om het nieuwe tenue te presenteren aan de supporters. Het is een parel geworden!”

Ook bij Robey is men blij dat het opnieuw een profclub aan zich heeft weten te binden: ''We zijn bijzonder trots dat we volgend jaar De Witte Leeuwen in onze armen mogen sluiten als kledingleverancier. Een clubtenue is niet zomaar een shirt dat je over je hoofd trekt voordat je gaat voetballen. Nee, het is een shirt waarin je strijdt. Waarvóór je strijdt. Uit liefde voor het clublogo op je hart. Die liefde hebben we samen met Telstar over proberen te brengen in het nieuwe tenue. We kunnen daarom ook niet wachten om het nieuwe tenue aan de supporters te tonen.''

We gaan er vanuit dat Telstar de laatste wedstrijd van het seizoen nog in de tenues van Kelme speelt en de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 medio juni officieel gelanceerd worden door de club en de nieuwe kledingsponsor. Dan hebben we weer nieuws!

Wil je een voetbalshirt van het seizoen 2019-2020 bestellen? Check het in deze winkel!