RKC Waalwijk voetbalshirts 2019-2020

RKC Waalwijk en Stanno hebben afgelopen week de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze voetbalshirts spelen de Brabanders de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende dit seizoen. RKC eindigde afgelopen seizoen op een achtste plek in de Keuken Kampioen Divisie en promoveerde via de play-offs naar de Eredivisie. Ook dit seizoen is Stanno weer kledingsponsor van de Waalwijkers. Deze functie heeft het merk sinds 2017 kledingsponsor van de club van trainer Fred Grim. Beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2022.

RKC Waalwijk thuisshirt 2019-2020

Het RKC Waalwijk thuisshirt voor 2019-2020 is aan de bovenkant blauw en vanaf de borst loopt dit over in verticale blauwe en gele banen. Het blauwe gedeelte loopt middels flitsende strepen geleidelijk over in het design van verticale banen. Verder bevat het thuistenue een gele V-hals en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is geel. Vanaf dit seizoen staat Willy Naessends Industriebouw op het midden van de tenues van RKC. Het logo van Stanno staat op de rechterborst en het logo van de Eredivisionist op de andere borst. De achterkant van het RKC voetbalshirt is uitgerust met het logo van Mandemakers en van Mossel. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met gele taping aan de zijkanten. De kousen zijn wit met een blauwe en gele band.

RKC Waalwijk uitshirt 2019-2020

Het RKC Waalwijk uitshirt voor 2019-2020 is geheel paars met op de mouwen een flitsend design van paarse en oranje strepen. De V-hals van het tenue is ook oranje en hetzelfde geldt voor het logo van de nieuwe hoofdsponsor op het midden van het tenue. Ook het RKC logo op de borst is paars/oranje. De uittenues van RKC worden compleet gemaakt door een paars broekje met aan de zijkanten een taping met dunne paarse en oranje strepen. Dit design komt ook weer terug op de kousen van het het nieuwe RKC Waalwijk uittenue voor 2019-2020. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe RKC tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Drost, Meulensteen, Mulder, Biltae, Koenraat, Maatsen en nog meer sterspelers.

De voetbalshirts van RKC Waalwijk zijn vooralsnog alleen in de fanshop van de Waalwijkers te koop. Wil je andere voetbalshirts voor 2019-2020 kopen? Check het in deze SHOP!

RKC Waalwijk voetbalshirts 2019-2020

RKC Waalwijk thuisshirt 2019-2020

RKC Waalwijk uitshirt 2019-2020