RKC Waalwijk Carnavalsvoetbalshirt 2022

RKC Waalwijk en kledingsponsor Stanno hebben opnieuw een speciaal carnavalsvoetbalshirt gepresenteerd. Dit tenue wordt door het elftal van trainer Joseph Oosting eenmalig gedragen, namelijk in de wedstrijd tegen FC Twente op 25 februari 2022. Inmiddels is het voor RKC Waalwijk een traditie een carnavalsvoetbalshirt te lanceren. Dit tenue betreft alweer het derde carnvalsvoetbalshirt van de Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk.

RKC Waalwijk trapt het carnavalsweekend dus in stijl af in een voetbalshirt in de kleuren van Schoonlapperslaand. Tijdens carnaval is de Brabantse stad namelijk omgedoopt tot Schoenlapperslaand. Het voetbalshirt bevat een all-over print van ruiten in de kleuren van de stad en carnaval: geel, rood en blauw. Dit is overigens niet de enige verwijzing naar het volksfeest. Het logo van RKC Waalwijk op de linkerborst is in stijl van de carnavalskleuren en bevat bovendien de tekst: ''Schoenlapperslaand 2022.'' De drie leeuwen uit het logo lopen met elkaar polonaise. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de slogan van dit jaar: ''We zullen altijd blijven vieren.'' De achterkant van de hals is uitgerust met de een print van drie biertjes in het blauw/rood/geel: Three Little Beers, wat zo maar ook een verwijzing kan zijn naar het Ajax 3e shirt 2021-2022. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Stanno. Op het midden van het voetbalshirt prijkt het logo van hoofdsponsor Willy Naessens Indrustriebouw en de linkermouw bevat ook het logo van TOTO. Mandemakers Keukens versiert de achtekrant van het RKC Waalwijk carnavalsvoetbalshirt. Het tenue bevat bovendien een blauwe polokraag en ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn blauw. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/gele kousen.

RKC Waalwijk draagt voor de derde keer een carnavalstenue. In 2020 droeg RKC Waalwijk een wit tenue met gekleurde blokken en verloor het de carnavalswedstrijd van Sparta met 1-0. Vorig seizoen droeg de club een zwart voetbalshirt met confettiprint en won het met 1-0 van FC Emmen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het speciale RKC Waalwijk carnvalsvoetbalshirt of check ook de andere RKC Waalwijk voetbalshirts 2021-2022. 

Dit tenue wordt enkel en alleen verkocht in de officiële webshop van RKC Waalwijk en heeft een prijs van € 79,95

RKC Waalwijk Carnavalsvoetbalshirt 2022

RKC Waalwijk Carnavalsvoetbalshirt 2022