Dit is het RKC Waalwijk carnavalsvoetbalshirt 2023

Zoals ieder jaar tijdens carnaval draagt RKC Waalwijk een speciaal voetbalshirt. Op 17 februari draagt RKC Waalwijk in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard het nieuwe RKC Waalwijk carnavalsvoetbalshirt 2023 dat vandaag door de club en kledingsponsor Stanno officieel gepresenteerd is. Dit tenue wordt dus eenmalig gedragen door de Brabantse voetbalclub van trainer Joseph Oosting. Tijdens de andere wedstrijden draagt de club de andere RKC Waalwijk voetbalshirts 2022-2023.

Het RKC Waalwijk carnavalsvoetbalshirt 2023 is weer geheel in stijl van de kleuren van de vlag van Waalwijk, dat tijdens carnaval is omgedoopt tot Schoenlapperslaand. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de diagonale blokken. Het bovenste blok is rood, het middelste blok is geel en het onderste blok is blauw. Het voetbalshirt is dit jaar uitgerust met een klassieke polokraag. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de vlag van Waalwijk met daarin het RKC Waalwijk logo. Twee logo's op het RKC Waalwijk carnavalstenue zijn in stijl van carnaval. Zowel het RKC Waalwijk logo op de linkerborst als het logo van TOTO op de linkermouw bevatten verschillende carnavalssymbolen en natuurlijk het motto: ''Wij zullen altijd blijven zingen.'' TOTO is dit jaar namelijk ook nauw betrokken bij de campagne onder het motto: ''TOTO kleurt mee met RKC''. Alle andere sponsorlogo's staan in het zwart op het tenue. Op het midden van het voetbalshirt staat Willy Naessens Industriebouw, de rechterborst bevat de logo's van Stanno en JM van Delft. Op de achterzijde van het voetbalshirt staan de logo's van de Mandemakers Groep en van Massel. DAS Bouwsystemen staat op de voetbalbroekjes van het tenue. Het tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

De nieuwe RKC Waalwijk carnavalsvoetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in officiële RKC Waalwijk fanshop. De voetbalshirts hebben een prijs van € 74,95. De voetbalshirts die de spelers tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard dragen worden na de wedstrijd geveild op de website MatchWornShirt.com. Deze voetbalshirts worden bovendien gesigneerd door de spelers die de voetbalshirts gedragen hebben. De totale opbrengst van deze actie komt ten geode aan Giro 555, welke het bedrag doneert ana de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

RKC Waalwijk carnaval voetbalshirt 2023

Detail RKC Waalwijk carnaval voetbalshirt 2023

Detail RKC Waalwijk carnaval voetbalshirt 2023