Dit is het RKC Waalwijk carnaval voetbalshirt 2024

RKC Waalwijk en kledingsponsor Stanno hebben ook dit jaar weer een speciaal Carnaval voetbalshirt gelanceerd! Ook dit jaar wordt het speciale carnavals shirt eenmalig gedragen. Dit seizoen draagt het team van trainer Henk Fräser het voetbalshirt tijdens de thuiswedstrijd tegen NEC op 9 februari 2024 in het Mandemakers Stadion. Tijdens de andere wedstrijden draagt de club uit Waalwijk namelijk de RKC Waalwijk voetbalshirts 2023-2024. Dit seizoen heeft het carnaval voetbalshirt weer een speciaal thema:  "As ge mar vuruit gaot!".

Het RKC Waalwijk carnaval voetbalshirt is in stijl van de traditionele carnaval (en deels ook RKC Waalwijk) kleuren: rood/geel/blauw. Het voetbalshirt bevat een all-over print van diagonale ruiten in deze kleurencombinatie. In deze ruiten zijn verschillende symbolen verwerkt, die verwijzen naar carnaval en de Brabantse voetbalclub, zoals een voetbal, bier, een masker, een harlekijn, een leeuw, Schoenlapperslaand, en natuurlijk de tekst: ‘’Als ge mar vuruit gaot’’. Ook dit jaar betreft het RKC Waalwijk logo op de linkerborst weer een speciale carnavalslogo. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een subtiele gele v-hals en een rode kraag. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is rood. Op het midden van het voetbalshirt prijkt het logo van hoofdsponsor Willy Naessens en ter hoogte van de linkerborst staan de logo’s van Stanno en JM van Delft en Zn. De TOTO badge op de linkermouw staat omgekeerd op de linkermouw. Mandemakers Keukens staat op de achterzijde van het tenue. Het carnavalstenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten dezelfde print als op het voetbalshirt. De sokken zijn rood met aan de bovenkant een dunne gele en blauwe baan.

Het RKC Waalwijk carnavalsvoetbalshirt 2024 kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de Eredivisie club. Het voetbalshirt is € 74,99, het voetbalbroekje € 19,99 en de sokken € 9,99.

Dit is het RKC Waalwijk carnaval voetbalshirt 2024
Dit is het RKC Waalwijk carnaval voetbalshirt 2024
Dit is het RKC Waalwijk carnaval voetbalshirt 2024
Dit is het RKC Waalwijk carnaval voetbalshirt 2024