16 augustus 2017

RKC Waalwijk voetbalshirts 2017-2018

Ook RKC Waalwijk draagt dit seizoen nieuwe voetbalshirts en tenues. In juli werden deze nieuwe teues namelijk officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor STANNO en de Brabantse club. In deze nieuwe shirts speelt RKC de Jupiler League en KNVB Bekerwedstrijden gedurende 2017-2018. Stanno en RKC tekende een contract voor de duur van vijf seizoenen, waardoor het technische hoogwaardige merk in ieder geval tot 2022 de tenues van de Waalwijkers verzorgt. Daarmee volgt Stanno het Deense sportmerk Hummel op. Hummel verzorgde sinds 2013 de tenues van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Mandemakers Stadion. Stanno is onderdeel van het Nederlandse bedrijf Deventrade, dat ook merken als Hummel en Derbystar in haar portfolio heeft. Check hieronder het design van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club van trainer Peter van den Berg.

RKC Waalwijk thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe RKC Waalwijk thuisshirt heeft het iconische design. Het shirt wordt gekenmerkt door de blauwe en gele horizontale banen. Deze kleuren komen ook terug in de spitsvormige v-hals en in de mouwen. De mouwen zijn overwegend geel met een subtiele blauwe lijn. Het logo van de nieuwe kledingsponsor prijkt op het midden van de borst, terwijl de trademark tekens van het sportmerk op de mouwen staan. Hoofdsponsor Mandemarkers staat op het midden van het shirt en het logo van de club versiert de linker borst. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en witte kousen.

RKC Waalwijk uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van RKC Waalwijk is dit seizoen bordeaux rood met een zwarte v-hals en oranje accenten. De oranje accenten komen terug in een subtiele lijn aan de onderkant van de mouwen en in de logo's van de club, Mandemakers en Stanno. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje en bordeaux rode kousen.

De voetbalshirts van RKC Waalwijk zijn alleen in de fanshop van de Waalwijkers te koop. Wil je andere voetbalshirts voor 2017-2018 kopen? Check het in deze SHOP!