4 juli 2016

RKC Waalwijk voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van RKC Waalwijk voor 2016-2017 zijn afgelopen weekend officieel bekend gemaakt door de Waalwijkse club en kledingsponsor Hummel. In deze nieuwe voetbalshirts speelt RKC de Jupiler League en KNVB Bekerwedstrijden gedurende 2016-2017. RKC Waalwijk en Hummel lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt. We bespreken ze hieronder allebei.

RKC Waalwijk thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe RKC Waalwijk thuisshirt wordt zoals altijd gekenmerkt door de blauwe en gele verticale banen over het shirt. De voorkant van het shirt bevat drie verticale blauwe banen en twee verticale gele banen. Verder is het nieuwe shirt van de Waalwijkers uitgerust met een klassieke henley collar met een knoopje. De mouwen van het shirt zijn geheel geel en bevatten de trademark tekens van kledingsponsor Hummel in het blauw. Het logo van Hummel staat bovendien in het geel op het midden van de borst. Het Deense sportmerk is sinds 2013 verbonden aan de club. De linker borst van het nieuwe shirt bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Mandemakers Stadion. De andere borst bevat het wapen van de stad Waalwijk. Hoofdsponsor van de club is sinds jaar en dag Mandenmakers Keukens. Het logo van het bedrijf staat in een geel vlak op het midden van het voetbalshirt. Het nieuwe RKC Waalwijk thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Hummel staan. De zijkanten van het short zijn uitgerust met gele chevrons van Hummel. De kousen van het tenue zijn overwegend wit

RKC Waalwijk uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe RKC Waalwijk uitshirt voor 2016-2017 is geheel zwart met zilveren accenten en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit betekent dat het nieuwe voetbalshirt ook is uitgerust met een henley collar. De zilveren accenten komen terug in de trademark tekens van Hummel op de schouders en mouwen en in de logo's van Hummel en de club op de borst. Ook het van Mandemakers en het wapen van de stad zijn zilver. Verder bevat het shirt een design van dunne verticale pinstripes over het shirt. Het nieuwe RKC Waalwijk uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Hummel prijken. De zijkanten van het short bevatten zilveren trademark tekens van Hummel en de kousen zijn geheel zwart. Check hieronder de foto's van de nieuwe RKC Waalwijk shirts en tenues voor 2016-2017!

De nieuwe RKC Waalwijk shirts zijn vooralsnog alleen te koop in de officiële shop van de club vanaf een prijs van € 59,95. Check daar ook andere officiële RKC Waalwijk merchandising!

RKC-Waalwijk -voetbalshirts -2016-2017

Bron foto: RKC Waalwijk Facebook