Het nieuwe River Plate uitshirt voor 2016 is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de Argentijnse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt River Plate in dit voetbalshirt de Argentijnse Primera Division uitwedstrijden gedurende 2016. Check hieronder meer nieuws over het design van het nieuwe voetbalshirt van de club uit Buenos Aires. Het voetbalshirt is gebaseerd op het shirt dat de club droeg in de finale van de Wereldbeker in 1986. Destijds, 30 jaar geleden, nam de club het op tegen Europa Cup I winnaar Steaua Boekarest. Deze wedstrijd werd met 1-0 gewonnen door de Argentijnen.

River Plate uittenue 2016

Het nieuwe voetbalshirt van de Argentijnse club is overwegend rood t met donkerdere rode horizontale strepen over het shirt. Verder bevat het shirt een breed wit vlak over het de borst met zowel aan de bovenkant als de onderkant bredere en smallere horizontale rode banen. De witte kleur komt ook terug in de strakke v-hals en in de horizontale band aan de onderkant van het River Plate uitshirt. De mouwen van het shirt zijn voorzien van witte trademark strepen van Adidas. Op de mouwen staat bovendien het logo van van subsponsor Netshoes. De rechter borst bevat het logo van Adidas in het rood. De Duitse kledingsponsor is sinds 1982 kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Hoofdsponsor BBVA staat zowel op het midden van het shirt als op de achterkant. BBVA is sinds 2012 shirtsponsor van River Plate. Op de achterkant van het shirt staat net onder de kraag de leus van de Argentijnse club: El mas grande (De beste). Het nieuwe River Plate uittenue voor 2016 wordt gecompleteerd door een rood short met witte accenten. Ook de kousen beavtten deze kleurencombinatie bevatten. Check hieronder de foto's van het uitgelekte shirt. Hierin zullen waarschijnlijk sterren als Mora, Sanchez, Saviola en Alario gedurende 2016 schitteren. Deze tenues zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, waardoor de spelers van de club optimaal kunnen presteren. 

River Plate voetbalshirt kopen

Het nieuwe River Plate uitshirt 2016 kan je vanaf april 2016 kopen. Check in het overzicht hiernaast of hieronder de beschikbare River Plate retro shirts, t-shirts en andere River Plate producten! Check ze onder andere hier! 

River -Plate -voetbalshirt -2016-2017

Detail -river -plate -voetbalshirt -2016-2017

Detail -2-river -plate -voetbalshirt