River Plate trainingspak 2021-2022

River Plate draagt dit seizoen ook een nieuw trainingspak en eindelijk is dit trainingspak ook beschikbaar in Europa! Het nieuwe trainingspak werd onlangs gelanceerd door de Argentijnse club en kledingsponsor adidas. Dit pak wordt door het team van trainer Marcelo Gallardo gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Argentijnse Primera Division, beker en Copa Libertadores wedstrijden in 2021-2022. Ook dit seizoen is adidas verantwoordelijk voor de productie van de tenues en trainingskleding en ''Los Millonarios''. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds begin jaren '80.

River Plate training sweater 2021-2022

De adidas River Plate training sweater 2021-2022 is zwart met rode details en heeft verder alle kenmerken van het adidas Condivo 21 template. Dit template komt met name tot uiting in de adidas strepen over de schouders en mouwen. De trademark strepen lopen over de schouders en mouwen en worden op het midden afgebroken, waarna deze kort vervagen. Een ander kenmerk van het Condivo template zijn de meshpanelen aan de zijkanten. Op de training sweater van River Plate zijn deze vlakken ook rood. Het adidas logo op de rechterborst is wit en de linkerborst bevat de badge van de club. De training sweater van River Plate heeft verder de standaard functionele kenmerken. De River Plate trainingstrui is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je deze rits naar boven doet, kun je deze verbergen onder een klein vlak. De mouwen zijn aan de onderkant voorzien van duimgaten. Als je je duimen hierdoorheen doet, valt de training sweater nog strakker om het lichaam. De achterkant van de training top is iets langer, zodat de spelers extra bescherming hebben.

River Plate trainingsbroek 2021-2022

De adidas River Plate trainingsbroek 2021-2022 heeft dezelfde kleuren als de training sweater. De trainingsbroek is volledig zwart. In de rode adidas strepen aan de zijkanten van de trainingsbroek is ook het speciale effect verwerkt. De bovenkant van de strepen zijn namelijk vager dan het verdere verloop van de stripes. De bovenkant van de pijpen van de River Plate trainingsbroek bevatten ook de logo's van de club en adidas. Ook deze adidas trainingsbroek heeft de bekende technische kenmerken:

  • De bovenkant van de River Plate trainingsbroek bevat een tailleband met trekkoord waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen.

  • De zijkanten van de broek bevatten zakken met een rits, om eventueel spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten enkels.

  • De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je sneakers of voetbalschoenen.

  • Het River Plate trainingspak 2021-2022 is gemaakt van polyester. In deze stof is de adidas AeroReady technologie verwerkt. Dit syteem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie, waardoor het een perfect pak is om casual te dragen, maar ook om in te sporten.

River Plate trainingspak bestellen

Het River Plate trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De training sweater is € 74,95 en de trainingsbroek € 54,95. Check ook andere River Plate producten in deze winkels. Directe levering!

Bestel je River Plate trainingspak in deze SHOP

of deze winkel! 

River Plate trainingspak 2021-2022

River Plate trainingspak 2021-2022