15 februari 2016

River Plate thuisshirt 2016

Het nieuwe River Plate thuisshirt voor 2016 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de Argentijnse club. Onlangs verlengden de Duitse club en Adidas het contract tot 2021! In dit nieuwe shirt speelt River Plate de thuiswedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende het seizoen 2016. Thuishaven van de club is het Estadio Monumental in Buenos Aires.

Het nieuwe River Plate voetbalshirt voor 2016 is zoals altijd overwegend wit en wordt gekenmerkt door de diagonale baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. Deze baan bevat verschillende tinten rood. De rode accenten komen bovendien terug in een band aan de onderkant van het voetbalshirt en in de trademark strepen van Adidas over de schouders en mouwen. Verder bevat het shirt een klassieke v-hals. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Adidas, welke sinds 1982 kledingsponsor is van de club. Hoofdsponsor BBVA versiert het midden van het shirt en subsponsor NETSHOES staat op de mouwen. Verder bevat de binnenkant van het nieuwe River Plate voetbalshirt nog een speciaal detail. Hierin staat namelijk de leus van de club: ''El mas grande''. Het nieuwe River Plate thuistenue wordt gecompleteerd door een rood/wit voetbalbroekje en wit/rode kousen, waarop beide uitingen staan van de club en kledingsponsor Adidas. Check hieronder de foto's van het nieuwe River Plate shirt, waarin sterren als Mora, Alario en D'allessandro dit jaar gaan spelen.

Het nieuwe River Plate voetbalshirt voor dit seizoen kan je vanaf medio maart/april 2016 kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs. Of check het unieke retro shirt van River Plate hier! Directe levering!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

River -plate -voetbalshirt -2016

River -plate -thuisshirt -2016

River -plate -thuisshirt -2016-detail