5 februari 2018

Retake lanceert trendy Boca Juniors trui met capuchon

Het Engelse sportfashion merk Retake heeft een nieuwe hoodie op de markt gebracht van de Argentijnse topclub Boca Juniors. Boca Juniors is een voetbalclub uit de wijk La Boca in Buenos Aires. De club is opgericht in 1905 en speelt de thuiswedstrijden in La Bombonera. Dit stadion biedt plaats aan 57.400 fanatieke supporters. Zeker in de derby tegen aartsrivaal CA River Plate spat het fanatisme er zowel bij de spelers als supporters vanaf. Deze wedstrijd wordt ook niet voor niets el Superclassico genoemd. Boca Juniors heeft in het verleden vele topspelers naar Europa zien vertrekken, maar veruit de bekendste voetballer van Boca Juniors is de legendarische Diego Maradona. Onder leiding van ''Pluisje'' won Boca Juniors in 1981 het landskampioenschap. Als jij Boca Juniors wil aanmoedigen in de strijd om het kampioenschap van de Primera División dan is deze hoodie van Retake echt iets voor jou.

Boca CABJ Crest Hoodie met capuchon.

Qua kleur heeft Retake ervoor gekozen om de hoodie in het zwart en in navy op de markt te brengen. Natuurlijk is in het ontwerp ook ruimte gemaakt voor de clubkleuren van Boca Juniors, namelijk geel/blauw. Het onstaan van de clubkleuren van Boca Juniors is een bijzonder verhaal. Bij de oprichting van de club in 1905 was men het er niet over eens wat de clubkleuren van Boca Juniors zouden moeten worden. In 1907 besloot men om de clubkleuren te kiezen aan de hand van de eerste boot die zou aanmeren in de haven van de Argentijnse stad. Dit ging om een Zweedse boot en zo zijn de clubkleuren geel/blauw ontstaan. Deze kleuren zijn terug te vinden in het logo van de club. Het Logo van Boca Juniors staat in het midden van de hoodie. Onder het logo staat de tekst BOCA. IN 1995 is er voor het laatst een aanpassing aan dit logo gedaan. Met het huidige logo zijn al de nodige successen geboekt. Zo zijn onder andere 10 landskampioenschappen gevierd en heeft de club 3 maal de Copa Libertadores gewonnen. Als klap op de vuurpijl werd in het jaar 2000 het Wereldkampioenschap voor clubteams gewonnen, door Real Madrid te verslaan in de finale. De hoodie heeft een strakke capuchon met touwtjes. Hiermee kun je de fit van de hoodie aanpassen. Een hoodie is ervoor gemaakt om lekker in te kunnen relaxen. Speciaal hiervoor zitten er twee zakken aan de zijkant van deze hoodie. De trui van het Zuid Amerikaanse team bestaat voor 80% uit katoen en voor 20% uit polyester.

Naast de Hoodie heeft Retake voor de zomer ook Boca Juniors team t-shirts gelanceerd. Deze t-shirts hebben hetzelfde design als de hoodie en bevatten een ronde hals. Een extraatje bij deze t-shirts is dat je deze ook kan bestellen met de namen en de nummers van de spelers achter op het t-shirt. Wat ons betreft zijn de hoodie en de shirts de perfecte items om Boca Juniors te steunen in hun strijd voor het landskampioenschap.

Boca Juniors hoodie met capuchon bestellen.

De Boca Juniors hoodie kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL . De prijs van de hoodie is niet super hoog. De trui heeft namelijk een prijs van € 49,95.  De t-shirts hebben overigens slechts een prijs van € 26,95 en met de bedrukking van spelers slechts € 31,95. Check ook het overzicht met beschikbare Boca Juniors producten hiernaast. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe Boca Juniors hoodie van Retake exclusief in deze winkel!