21 maart 2017

Retake lanceert Roma t-shirts en sweaters voor Rode Duivels

In maart worden in een oneven jaar als 2017 weinig nieuwe voetbalshirts gelanceerd. Dat geeft ons wat tijd om te kijken of er nog merken zijn die leuke casual collecties hebben gelanceerd. Zo kwamen we terecht bij het merk Retake, dat een ode heeft gebracht aan verschillende spelers van AS Roma, waaronder de twee Belgische internationals Vermaelen en Nainggolan. Het Engelse voetbalmerk heeft een aantal t-shirts en hoody's waarop de namen van deze twee spelers staan. Uiteraard mogen de t-shirts van de twee Italiaanse helden van Roma, Totti en De Rossi, niet ontbreken. We geven er hieronder wat aandacht aan.

Uniek aan de prints op de t-shirts en sweaters van Retake is toch wel het vintage logo van AS Roma op deze items. Dit is het logo dat AS Roma op haar voetbalshirts had in de periode 1979 tot 1997. Dit is hetzelfde logo als het embleem dat op de AS Roma uitshirts van 2016-2017 staat. Dit logo wordt gekenmerkt door een afbeelding van een zwarte wolf (La Lupa) met een bordeaux rood oog. Het logo bevat aan de buitenkant een gele en bordeaux rode omranding, waardoor het embleem geheel in stijl is van de kleuren van de stad Rome en de clubkleuren van AS Roma. Het Nederlandse merk COPA heeft onlangs ook verschillende retro shirts en jacks met dit vintage logo gelanceerd. De Retake t-shirts zijn beschikbaar in verschillende kleuren, welke in lijn zijn met de AS Roma kleuren: bordeaux rood, geel, zwart en wit. Alle t-shirts bevatten een ronde hals en alle truien zijn uitgerust met een capuchon.

Op de achterkant van zowel de t-shirts als de sweaters staan de namen en de nummers van verschillende spelers: Vermaelen (15), Nainggolan (4), Totti (10), De Rossi (16). Deze prints zijn geïnspireerd door de architectuur in Rome en zijn dus geheel in Romeinse stijl. De t-shirts en sweaters zijn ook nog eens zonder print van de namen en nummers van de spelers beschikbaar. Voordelig aan deze speciale collectie is ook nog eens dat het niet super duur is. De shirts met de namen en nummers van spelers hebben een prijs van € 32,95 en de sweaters hebben een prijs van € 54,95. Zonder de prints van spelers zijn ze zelfs nog wat goedkoper.

Check de nieuwste AS Roma t-shirts en hooded sweaters in deze SHOP!