Retake brengt vette River Plate Copa Libertadores 2018 t-shirts en hoodie uit

Bij het winnen van een grote prijs hoort natuurlijk ook weer een speciale collectie winners t-shirts en hoodies! Direct nadat River Plate beslag legde op de Copa Libertadores werd er een speciale winners collectie uitgebracht. River Plate was gisteren na verlenging met 3-1 te sterk voor grote rivaal Boca Juniors. Omdat de heenwedstrijd in La Bombonera in Argentinië in een gelijkspel (2-2) geëindigd was, mocht de club van trainer Marcelo Gallardo zich kronen tot winnaar van de Zuid Amerikaanse editie van de Champions League en de Superclasico. De nieuwe collectie van het Engelse t-shirt merk Retake bestaat uit t-shirts en een hoodie! We bespreken deze gave t-shirts kort hieronder!

Één van de t-shirts bevat een super gave print van spelers als Quintero, Palacias en Mora te zien in het voetbalshirt van River Plate. Op de achtergrond van deze print prijkt de iconische, rode sash, die natuurlijk kenmerkend is voor de voetbalshirts van River Plate. Uiteraard bevat het t-shirt ook nog een verwijzing naar het winnen van de Zuid Amerikaanse Champions League. De bovenkant bevat namelijk de tekst: ‘’2018 – Copa Libertadores Campeones.’’ Deze print is door Retake ook op een witte hoodie geplaatst. De trui bevat een capuchon en twee steekzakken aan de zijkanten. Het andere Copa Libertadores winners t-shirt van Retake is zwart en bevat in het groot de naam van de club in het wit. Ook door de naam van de club loopt een diagonale baan en op dit shirt staat ook weer een verwijzing naar het winnen van de Cup. Het t-shirt is bovendien uitgerust met vier subtiele sterren. Deze sterren zijn een verwijzing naar het aantal keer dat de club de Copa Libertadores gewonnen heeft. Eerder wonnen Los Millonarios de beker in 1986, 1996 en 2015. In 1986 en 1996 nam River Plate het in de finale op tegen América de Cali en was het twee keer te sterk. In 2015 werd er twee keer met 3-0 gewonnen van de Mexicaanse club Tigres UANL.

Check hieronder de productfoto’s van de officiële River Plate Copa Libertadores 2018 hoodies en t-shirts. We verwachten dat er de komende week nog meer items aan de collectie toegevoegd worden.
De nieuwe River Plate COPA Libertadores 2018 t-shirts kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. De prijs van de t-shirts is € 24,95 en de hoodie heeft een prijs van € 49,95. Wil je andere River Plate producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering.

Bestel de River Plate Copa Libertadores collectie exclusief in deze SHOP!