8 juli 2017

Red Bull Salzburg voetbalshirts 2017-2018

Red Bull Salzburg en Nike hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 gelanceerd. In deze nieuwe shirt speelt RB Salzburg de wedstrijden in de Bundesliga van Oostenrijk en de Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Nike is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Red Bull Arena. Deze functie vervult het Amerikaanse sportmerk sinds 2014 en beide partijen hebben een meerjarig contract met elkaar. De club en Nike presenteerde zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van RB Salzburg. Check hieronder de details.

Red Bull Salzburg thuisshirt 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van Red Bull Salzburg hebben hetzelfde template als de shirts van Red Bull Leipzig. Dit betekent dat het thuisshirt overwegend wit is en een ronde hals bevat. De mouwen bevatten een flitsende all-over print van rode ruiten. Op de rechter borst prijkt de swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de club van trainer Marco Rose. Op het midden van het shirt prijkt het logo van Red Bull. Verder bevat de achterkant van het shirt de naam van de club. De bovenkant van de achterkant van het shirt bevat het design van flitsende rode ruiten en de zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een wit broekje met aan de zijkanten een rode strip. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Red Bull Salzburg uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Red Bull Salzburg uitshirt voor 2017-2018 is dit seizoen overwegend blauw en bevat een ronde hals. Dit shirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De mouwen zijn uitgerust met gele ruiten en de zijkanten van het shirt bevat een gele strip. De logo's van de club, Nike en Red Bull staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met gele details. Dit zijn ook de kleuren van de voetbalkousen.

Zoals alle Nike tenues zijn ook de tenues van RB Salzburg uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Lazaro, Berisha, Ulmer, Dabour, Lainer en andere spelers.

Red Bull Salzburg voetbalshirt kopen

Het nieuwe Red Bull Salzburg voetbalshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is €84,95 en voor kinderen €69,95. De tenues kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL of kindermaten 128, 140,152, 164 en 176. In de onderstaande winkels kan je de nieuwe shirts van Salzburg ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Scoor de nieuwe shirts van Salzburg direct in DEZE WINKEL!